VIDEO ⟩ Pašvaldības policija pieķer Vērmanes dārza estrādes apķēpātājus (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar pārvietojamo videonovērošanas kameru pašvaldības policija Rīgā pieķērusi Vērmanes dārza estrādes apķēpātājus.

Pirmdien, 2.augustā, plkst. 15.25 RPP pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur pārvietojamo videonovērošanas kameru Vērmanes parkā pamanīja četru meiteņu kompāniju, kura no Vērmanes dārza estrādes soliņiem aizgāja apsēsties uz soliņiem, kas bija novietoti uz skatuves. Viena no meitenēm pēkšņi pieskrēja pie estrādes sienas un ar flomāsteru aprakstīja to, pēc kā viņas nodarbei pievienojās vēl viena meitene, Greidāne.

Informācija par redzēto tika nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes patruļai. Drīz pēc tam meiteņu bariņš, kas jau bija devies prom, tika atrasts un atvests atpakaļ uz notikuma vietu. Pēc policistu aicinājumiem meitenes parādīja policistiem, ko bija uzrakstījušas uz sienas.

Saistībā ar notikušo sāktas divas administratīvo pārkāpumu lietas par sabiedrisko ēku bojāšanu ar uzrakstiem. Par šādu pārkāpumu piemēro naudas sodu līdz 140 eiro. Tāpat par notikušo policisti informēja 11 un 12 gadus veco meiteņu vecākus, sacīja Grandāne.

Viņa piebilda, ka jūlija beigās SIA "Rīgas meži" pievērsa pastiprinātu uzmanību Vērmanes parka estrādei, ap kuru vasarā īpaši aktīvi sākušas pulcēties jauniešu kompānijas. Parka estrāde regulāri tika apzīmēta, gan arī apkārtne piegružota ar izlietotiem ēdienu iepakojumiem, pēc kā Rīgas dome lēma uz laiku izvietot pārvietojamo pilsētas videonovērošanas kameru estrādes tuvumā. Savukārt Rīgas pašvaldības policija šo vietu iekļāva ikdienas pastiprinātas apsekošanas maršrutā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu