"Nekad neļautu vīrietim savu bērnu māti publiski nosaukt par k*ci." Sana Timma dalās pārdomās par Kiviču skandālu. Liene nepaliek atbildi parādā (13)

Foto: Instagram
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Sana Timma vietnē "Instagram" publicēja virkni īso stāstiņu, kuros atklāja savas pārdomas par skandālu starp mūziķi Andri Kiviču un viņa bijušo sievu Madaru. Tagadējā Andra sieva nepalika Sanai atbildi parādā.

"Daudzi no jums gan jau būs pamanījuši drāmu ap vienu konkrētu ģimeni... pirmo reizi jāsaka, ka pat man sirds iesāpējās, dzirdot tur veltītās frāzes bērnu mātes virzienā. Bet to jau sapratīs droši vien tikai sievietes un mammas, kuras bijušas vienās kurpēs," raksta Sana.

"Es pilnībā piekrītu, ka mums nav tiesību bāzt degunu citu problēmās utt. Bet nav arī jāpaliek vienaldzīgiem un jānoraugās no malas, skatoties ar popkornu rokās. Kādēļ es šo rakstu un vēlos padalīties ar Jums, jo esmu bijusi kā bērns šādā situācijā, un esmu bijusi abās situācijās arī pieaugušo dzīvē ar savu ģimeni, un ceru, ka kāds ieklausīsies manis teiktajā un pamainīs savu attieksmi un pieeju šim visam, netraumējot bērnus!"

"Runājot par šīm te sievietēm, kuras pamanās iekāpt citu laulības gultā, kur stāsts beidzas ar šķirtu ģimeni un pašas apprecējušas šos vīriešus, konkrētāk - uzbūvējušas savu laimi uz citu nelaimes. Šīs sievietes ļoti labi apzinās kāds ir šis vīrietis, ja jau viņš bija neuzticīgs un spēja pamest ģimeni, kādēļ lai tas pats nenotiktu ar viņām?! Tādēļ apkārtējo pieredze rāda to, ka šīs sievietes sāk kontrolēt šos vīriešus, "turēt pie saites", tā teikt, dod "gudrus" padomus.

Protams, attiecību pirmsākumos un rozā briļļu periodā vīrietis to nepamana un nejūt, un ļoti ietekmējas no šīs jaunās sievietes.

Šīs sievietes nav nemaz tik ieinteresētas, lai vīrietis uztur normālu vai draudzīgu kontaktu ar bijušo, kaut viņiem ir kopīgi bērni.

Viņām pat bijusī sieva ir kaut kāda veida drauds. Labākais veids, kā panākt, lai vīrietis saiet ragos ar savu bijušo, ir dot šos te "gudros" padomus sakarā ar bērniem, jo, ja vīrietis būs mīlošs tēvs, viņš ilgus gadus vēl būs kaut kādā veidā sasiets ar bijušo, jo ir taču jākomunicē par bērna audzināšanu un tā tālāk," tieša ir Sana.

"Tad viņas sāk līst pa vidu, kas ir laba taktika, lai uzvilktu bērnu māti, un, protams, tā panākot savu, lai abi bērna vecāki ir naidā. Tas, ko gribētu pateikt šīm sievietēm... Ja Jūs tiešam mīliet savu vīrieti, tad cienīsiet arī viņa bērnus no iepriekšējām laulībām. Nelieniet kā skabargas pa vidu, loģiski, ka sākuma periodā, vīrieša bijusī būs emocionāla, sāpināta un aizvainota, loģiski, ka šādai sievietei, kurai ir izjukusi ģimene, Jūs nepatiksiet un nebūs nekādas uzticības.

Kāpēc šīs sievietes neuztraucas un netērē enerģiju savu bērnu dzīvē? Bet jaunā vīra bērni, tie jā, par tiem kritīsim un celsimies."

Sana norāda, ka arī viņa ir bijusi situācijā, kad viņa ir izveidojusi jaunas attiecības ar vīrieti, kuram ir bērni no bijušās. "Ja cilvēki ir nodzīvojuši ilgus gadus laulībā un ir kopīgi bērni. Piekritīsiet, nu nav jau tik viegli mums pieņemt tās bijušo jaunās otrās pusītes, vajag laiku, lai sagremotu un pieņemtu.

Gudra sieviete, kura rūpējas arī par saviem bērniem spēs paiet malā, pielāgosies, piekāpsies, lai vīrietis spētu saglabāt normālu komunikāciju ar bērniem, nevis līdīs pa vidu. Ja bērni ir 5+ gadus veci, viņi taču visu saprot, protams, ka bērniem vecāku šķiršanās ir sāpīga, emocionāla un traumējoša, kā nu kurš to piedzīvo.

Ja bērnu māte sākumā nespēj pieņemt faktu, ka nu bērni pavadīs laiku kopā ar jauno brūti, tad ļaujiet tēvam sākumā ar bērniem satikties bez Jums, beidziet visur līst pa vidu. Ne jau mātēm uzvelk tie tēvi tik ļoti, bet šīs te jaunās brūtes.

Ir jādod laiks, lai abiem vecākiem emocijas norimst un nevajag tramdīt bērnus. Laika gaitā taču bērni iepazīsies ar otrajām pusītēm un viss sakārtosies, ja visi uzvedīsies adekvāti un spēs rast kompromisus par labu bērniem.

Es nekad savam vīrietim neļautu publiski noniecināt savu bijušo, kā bērnu māti, nekad neļautu viņam savu bērnu māti publiski nosaukt par k*ci, es nekad to neatbalstītu.

Jo kā šāds vīrietis izskatītos manās acīs? Viņš taču šo sievieti mīlēja, pats precēja un plānoja bērnus, ja viņš ar šādu necieņu spēj izturēties pret bijušo, varbūt pienāks tā diena un viņš tā izturēsies arī pret mani? Tas, ka viņiem tur var būt kaut kādi savi konflikti, tā nav mana darīšana un es tur nelienu.

Bet vīriešiem ir jāsaprot, ka Jūsu bērnu mamma ir pati labākā mamma saviem bērniem, nevis Jūsu jaunā brūte. 

Kā var mute vērties vaļā, lai šīs abas sievietes salīdzinātu un bērnu mātei pateiktu: "Ko Tu vispār vari iedot bērniem, ko?" Sievietei, kura ikdienā audzina tavus bērnus, tas ir sāpīgākais, ko tēvs var pateikt! Katra mēs esam labākā mamma saviem bērniem un bērniem iedodam no sirds tik daudz, cik mēs spējam, un nekāda pamāte nekad to neaizstās!

Šīs sievietes pašas vienkārši ir nepārliecinātas par sevi un savu vīrieti, tādēļ visur lien pa vidu, ir ieinteresētas, lai būtu šī spriedze, jo, nedod dievs, viņi sāks te draudzīgi sarunāties."

Sana turpina, ka viņai, piemēram, esot pilnīgi vienalga, vai viņas dzīvesbiedrs sazvanās vai nesazvanās ar savu bērnu māti, vai viņiem ir sanācis satikties un parunāt vai nē. "Kāda man tur daļa? Es viņu neredzu kā savu konkurenti, tas nav domāts sliktā nozīmē.

Es nespētu iedomāties, ka es tagad rakstītu sava vīrieša bērniem un bāztos virsū ar jautājumiem. Vai pats tēvs nemāk komunicēt ar saviem bērniem?

Un, protams, tas ir tikai apsveicami un vēlami, ka bērniem ar vecāku otrajām pusītēm izveidojas lieliskas un draudzīgas attiecības. Arī man kā bērnam ir šāda pieredze, bet tas nāk ar gadiem. Cienīsim to, ka bērni primāri mīl savu māti un tēvu un, lai bērniem būtu laba komunikācija ar abiem vecākiem, tikai likumsakarīgi, ka vecākiem ir jāuztur draudzīga komunikācija. Kur lielu lomu spēlē šīs te otrās pusītes!" raksta Sana. 

Liene Kiviča sniedza atbildi uz Sanas Timmas pārdomām, sakot: "Lai visiem skaidrs, Sana izmantoja manu labo sirdi mūsu sarakstē, kur atklāju, kā jūtos. Kā izrādās - izmantoja manu atklātību.

Madarai bija citas attiecības - ar Edvardu, viņas laulības laikā ar Andri. Tomēr es atbalstīju viņu kā māmiņu, pieskatot bērnus. Man likās, ka mums ir labas attiecības. Ka tik jūs pašas neesat vainīgas pie tā, kas ar jums notiek? Anna Sedokova ir tas, kas viņa ir. Kas ir tavi panākumi, Sana? Manuprāt, tu esi fantastiska sieviete, nenolaidies un nejaucies, kur nevajag. Tev sava dzīve, mums savējā, katram savs."

Pie ieraksta Kiviča pievienoja arī basketbolistu Jāni Timmu un viņa sievu - dziedātāju Annu Sedokovu.

Sana nepalika atbildi parādā: "Cik slimiem ir jābūt, lai uz šī visa kačātu statistiku? Ko vēl mēs ietagosim? Un pēc tam palielamies - kādi skatījumi. Mīļā Liene, es tev neesmu pat nekad sekojusi, es tev uzrakstīju, ka pilnībā neatbalstu to, ko tu dari un ka droši vari man atsekot un bloķēt, kā tu to dari. Bērnudārzs. Kur es izmantoju tavu atklātību? Man patīk tavs profils, tas, ka ņemies ar mazo. Nu jau - kas ir Sana - nekas, tikai bērnu piedzemdējusi, tāpat kā Madara."

Foto: Ekrānuzņēmums no instagram/sanatimma,lienekivica
Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu