Aknīstē aizturēts vīrietis, pie kura atrasts metamfetamīns (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Balts pulveris. Ilustratīvs attēls.
Balts pulveris. Ilustratīvs attēls. Foto: Wikimedia Commons

Aknīstē aizturēts vīrietis, pie kura atrasts metamfetamīns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Lāsma Kursīte.

27.jūlijā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki iepriekš sāktā kriminālprocesā Aknīstē aizturēja 1983.gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā. Kratīšanas rezultātā pie vīrieša tika atrasti un izņemti 102 grami narkotisko vielu, kas visdrīzāk ir metamfetamīns, stāstīja Kursīte.

Lai noteiktu precīzu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Kā norādīja Kursīte, policijai izdevās noskaidrot, ka aizturētais vīrietis ir organizēta noziedzīga grupējuma dalībnieks, kurš, realizācijas nolūkos, piegādāja narkotiskās vielas no Rīgas uz Daugavpili.

28.jūlijā Daugavpils tiesa personai piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Vīrietim draud kriminālatbildība pēc Krimināllikuma 2531.panta 1.daļas, par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu, ar ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu