Dončičs pēc zaudējuma psihojis par spēles tiesnešiem, kuru vidū bija arī latvietis Kozlovskis (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AFP/SCANPIX

Lietuvas žurnālists Marjuss Milašjuss savā "Twitter" kontā pēc Slovēnijas un Francijas olimpiskā basketbola turnīra mača pastāstījis par Lukas Dončiča kritiku tiesnešu virzienā.

Ceturtdien, 5. augustā, sīvā cīņā Slovēnijas basketbola valstsvienība ar rezultātu 89:90 olimpisko spēļu pusfinālā atzina Francijas izlases pārākumu.

Šis bija pirmais Dončiča zaudējums Slovēnijas izlases kreklā. Kā savā "Twitter" kontā rakstīja Milašjuss, 22 gadus vecais aizsargs nav bijis apmierināts ar tiesnešu sniegumu šajā mačā.

Milašjuss pēc mača intervējis slovēņu spēlētāju Zigu Dimeču, kad dzirdējis Dončiča kritiku.

""FIBA notika!" Tā nokliedzās Luka Dončičs pēc tam, kad es vaicāju Zigam Dimečam aprakstīt notikušo olimpisko spēļu pusfināla noslēdzošajā ceturtdaļā. Luka "mix" zonā ārdījās un vairākkārt atkārtoja, ka FIBA ir priecīga par šādu rezultātu," savā "Twitter" kontā rakstīja lietuviešu žurnālists.

Dončičs maču noslēdza, sasniedzot tikai trešo "triple-double" olimpiskā basketbola vēsturē - 16 punkti, 18 rezultatīvas piespēles un 10 bumbas zem groziem.

Viens no šā mača tiesnešiem bija latviešu arbitrs Mārtiņš Kozlovskis.

Slovēnija par olimpisko bronzas medaļu cīnīsies 7. augustā, plkst. 14 pēc Latvijas laika. Slovēņu pretinieki šajā mačā būs Austrālijas izlase, kas pusfinālā atzina amerikāņu pārākumu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu