Pirmdienas horoskops: 9. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops pirmdienai, 9. augustam. 

AUNS

Labi darbosies intuīcija un tu ātri sapratīsi, kas kuram aiz ādas un kā visveiksmīgāk atrisināt sarežģītas situācijas. Esi precīzs, ja kārtojami juridiski jautājumi. Temīda kļūdas nepiedod.

VĒRSIS

Dzīvē ideāli gludi ceļi ir reti, taču tam nevajadzētu kļūt par šķērsli. Padomā par profesionālās izaugsmes iespējām, jauniem projektiem vai savu biznesu. Katram Vērsītim vajag savu naudas podiņu.

DVĪŅI

Šodien lietišķajā jomā nebūtu vērts iespringt. Var nākties iztērēt daudz enerģijas un pretī saņemt maz atdeves. Vērtīgāk būtu pieskatīt kārtību mājās un ģimenē.

VĒZIS

Mācību diena. Varbūt jāapgūst kas jauns profesionālajā jomā, bet varbūt jānokārto kāds eksāmens dzīves skolā. Jauna pieredze nepieciešama, lai dotos uz priekšu.

LAUVA

Idejas, ko būsi izlolojis un aprūpējis, nesīs rezultātu. Ja vien nesāksi uzskatīt, ka pats zini visu par visiem vislabāk. Droši izmanto sakarus un draudzīgos kontaktus, sadarbībā ir spēks.

JAUNAVA

Pie jauniem plāniem šodien nevajadzētu ķerties, cerētās atdeves vēl nebūs. Profesionālajā jomā labāk neko nemaini, var sanākt kā tajā senajā parunā, ka no vilka bēgot, lācim uzskriesi.

SVARI

Domu un ideju netrūks, pieraksti tās un ieliec plauktiņā vēlākam laikam. Var gadīties, ka esi cerējis uz draugu atbalstu vai domubiedru solījumiem, bet šodien kaut kas sabremzējas.

SKORPIONS

Šodien uz nopietniem plāniem nav vērts iespringt, un jaunus projektus uzsākt nevajadzētu, jo luksoforā spīd dzeltenā – nogaidīšanas gaisma.

STRĒLNIEKS

Tev piemīt līdera dotības un šodien ir tā diena, kad vari sevi labi parādīt, sapulcēt domubiedrus un ielikt pamatus nākotnes projektiem. Bet vakarā... vakarā ļaujies romantiskām noskaņām.

MEŽĀZIS

Finanšu situācija mainīga. Vairāk jāpaļaujas uz paša paveikto, un tēriņos jābūt apdomīgam. Neplāno dārgus, ekskluzīvus pirkumus, labāk pietaupi un lūkojies, kur un kā tuvākajā nākotnē vari nopelnīt vairāk.

ŪDENSVĪRS

Daudz jaunu domu par šīs nedēļas darbiem vai biznesa projektiem. Neko nesasteidz un izvērtē, ar ko kopā doties tālāk. Var gadīties, ka kāds kolēģis vai darījumu partneris „noliek pa bremzēm”.

ZIVIS

Lietišķajā jomā iespējamas jaunas peļņas iespējas, un izdevīgi darījumi. Labvēlīgs laiks līgumu slēgšanai un biznesa sarunām. Taču svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu