Ceturtdienas horoskops: 12. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops ceturtdienai, 12. augustam. 

AUNS

Pozitīva diena. Darbi ies no rokas, un tu saņemsi uzslavas. Kas gan var būt tīkamāk? Pievakarē, iespējams, jārisina kādi attiecību jautājumi. Ar pozitīvu pieeju viss sakārtosies.

VĒRSIS

Vai varētu būt tā, ka kaut kāda informācija pie tevis nav nonākusi, vai atnākusi sagrozītā veidā? Apjautājies, pārbaudi, lai nav problēmu. Un esi uzmanīgs juridiskās lietās.

DVĪŅI

Ja risināmi lietišķi jautājumi saistībā ar ārvalstīm, esi rūpīgs. Tāpat arī, ja kārtojami finanšu darījumi. Vakarā būsi priecīgs satikt savējos un dalīties iespaidos par šīs dienas notikumiem.

VĒZIS

Ienākumi atkarīgi no pieredzes un zināšanām, tāpēc būtu vēlams papildināt iemaņas, piesakoties online kursos vai uzklausot vecāko kolēģu ieteikumus.

LAUVA

Diezgan grūti pieņemt autoritātes, un vairumā gadījumu būsi pārliecināts, ka visu zini labāk. Stop! Ar pašslavināšanu neaizraujies, jo tā vari palaist garām kādas darbā vai dzīvē svarīgas nianses.

JAUNAVA

Šodien met kautrību pie malas, bet daudz neanalizē un arī daudz nekritizē. Ir tāds skaitāmpantiņš: “Dzīvo dzīvē dzīvu dzīvi. Dzīvam dzīvē dzīva dzīve.” Laba diena cilvēciskiem kontaktiem.

SVARI

Ar sirsnību un pozitīvismu iedvesmosi līdzcilvēkus. Kāds saņems privātus komplimentus, kāds uzslavas darbā. Dari visu pats un paļaujies tikai uz sevi.

SKORPIONS

Sērfojot internetā, šodien vari uzdurties kādai ļoti noderīgai informācijai, un interesantas idejas var piespēlēt draugi. Varbūt radīsies domas par kādu jaunu projektu.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots aktīvi darboties. Profesionālajā jomā varbūt viss nenotiks tā, kā esi plānojis, taču nevajag mest plinti krūmos. Padarītais vēlāk atmaksāsies materiālā izteiksmē.

MEŽĀZIS

Nemierīga diena, jo darbā daudz pienākumu un arī privātajā dzīvē kaut kas risināms. Noskaiti līdz desmit un tikai tad izsaki viedokli vai pieņem kādu lēmumu.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram svarīga brīvības sajūta un bieži vien grūti darboties “pēc reglamenta”. Mēģini atrast vidusceļu starp to, kas jādara obligāti un to, ko pats vēlies.

ZIVIS

Ir latviešiem tāds teiciens, ka septiņas reizes jānomēra pirms nogriezt. Šodien sargies no Napoleona plāniem. Ja grasies uzsākt ko jaunu, visu izrēķini un pievērs uzmanību juridiskiem aspektiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu