Piektdienas horoskops: 13. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops piektdienai, 13. augustam. 

AUNS

Kaut arī pēdējā šīs nedēļas darba diena tev jāstrādā ar pilnu atdevi līdz pat vakaram. Nebūs laika ne brīdi, tāpēc, ja brīvdienām kas gādājams – iepērcies un pasūti visu internetā.

VĒRSIS

Tev patīk noteikta lietu kārtība, bet dzīve dažkārt ievieš savas korekcijas. Šodien esi gatavs neparedzētiem notikumiem. Saglabā mieru un nepieņem lēmumus steigā.

DVĪŅI

Darbs ir darbs. Kas jādara – jādara. Bet domas vairāk kavēsies pie privātās dzīves. Gribēsi pēc iespējas ātrāk doties pie saviem mīļajiem. Brīvajiem ļaudīm iespējam tikšanās romantiskā gaisotnē.

VĒZIS

Nopietnus lietišķos jautājumus šodien nevajadzētu kārtot. Visticamāk – ierēdņi runās citā valodā. Labāk saplāno brīvdienu pasākumus un vakarā satiecies ar draugiem, kas ar tevi uz viena viļņa.

LAUVA

Tu esi līderis. Ja ne pēc amata nosaukuma, tad “pelēkais kardināls” noteikti. Taču šodien ambīcijas vajadzētu atlikt malā. Labāki rezultāti – sadarbojoties.

JAUNAVA

Šīs nedēļas pēdējā darba diena…Nav entuziasma veikt varoņdarbus. Drīzāk gribās, lai visi liek mieru. Ja iespējams, beidz darbu ātrāk un dari to, ko viskarstāk ilgojas sirds.

SVARI

Brīvdienu gaidās nezaudē modrību darbā. Jābūt precīzam un jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm un likumu normām. Informāciju pārbaudi un uz citu solījumiem nepaļaujies.

SKORPIONS

Emocijas ņems virsroku pār pragmatismu. Labi? Slikti? Atkarībā no konkrētās situācijas. Dažkārt vajag vairāk ļauties sajūtām un intuīcijai. Būsi vinnētājs.

STRĒLNIEKS

Gribās jau doties brīvdienu piedzīvojumus, bet darbā šis un tas jāpaveic. Nesasteidz, lai ātrumā nerodas kļūdas. Vakarā – jautra atpūta draugu lokā. Naksnīgās pilsētas ugunis vilina...

MEŽĀZIS

Kaut arī darba nedēļa vēl nav beigusies, prātā vairāk privātā dzīve. Mīlestība sniegs garīgo piepildījumu un pozitīvu skatu uz nākotni. Tikai izvairies no vētrainas attiecību skaidrošanas.

ŪDENSVĪRS

Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek vai nenotiek darbā vai biznesā. Nesatraucies – viss būs labi! Sazinies ar savējiem par brīvdienu plāniem, varbūt kaut kas jānopērk, jārezervē viesnīca vai kempinga namiņš.

ZIVIS

Garastāvoklis optimistisks un prātā jau brīvdienas. Kādi darbi gan vēl jāpadara, taču pārāk nepārpūlies. Pārskati tīmeklī izbraucienu maršrutus un vakarā kopā ar draugiem izbaudi naksnīgās pilsētas krodziņu šarmu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu