Sestdienas horoskops: 14. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops sestdienai, 14. augustam. 

AUNS

Sirdslietās iespējami nelieli sarežģījumi. Nerisini tos ar dusmām un ambīcijām. Ne velti ir tāds sens teiciens, ka miers baro, bet nemiers posta. Esi gatavs ieklausīties otrā.

VĒRSIS

Šodien vajadzētu mierīgi atpūsties un darīt to, kas sagādā prieku un palīdz relaksēties. It īpaši tad, ja darba nedēļa bijusi trauksmaina. Lai arī kādi būtu ikdienas pienākumi, atceries, ka sevi jāmīl.

DVĪŅI

Mājas darbi ies no rokas. Uzpos mājokli, pagatavo gardu maltīti un apčubini savējos. Kopā būšana tuvinās. Ja vēl atliek laiks, tad palasi kādu aizraujošu piedzīvojumu literatūru.

VĒZIS

Laiks dzīves baudīšanai. Aizbrauc ar mīļoto cilvēku pavērot saulrietu pie jūras. Vai pasūti izmeklētas vakariņas restorānā. Ja šobrīd esi brīvs, tad iespējama iepazīšanās, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

LAUVA

Daudz pienākumu mājās, bet būtu labi atrast kādu brītiņu tikai sev. Jāuzmanās no strīdiem par principiem, jo katram sava taisnība. Izturies pret tuvu cilvēku domām toleranti.

JAUNAVA

Šī diena tāda rosīga. Brīnišķīgs laiks, lai satiktos ar mīļoto un dotos dažādos piedzīvojumos. Savukārt ģimenes cilvēkiem prieks no kopā būšanas – vienalga: mājās, piknikā vai izbraucienā.

SVARI

Mīlas lietās valdīs vasarīgs vieglums, varbūt pat neliela vieglprātība. Brīvie cilvēki vairāk nekā citkārt saņems simpātiju apliecinājumus. Emocijas pildīs dvēseli.

SKORPIONS

Labs laiks mākslas un kultūras apmeklējumiem, vai draugu tusiņam ar intelektuālām sarunām. Pāri visam mīlestība, kas silda un ielīksmo.

STRĒLNIEKS

Mājas saimniecībā daudz darāmā. Vari sākt remontu, pārkārtot mājokli, uzlabot interjeru. Pēc labi paveikta darba aicini ciemos draugus – ballīte būs izdevusies.

MEŽĀZIS

Daudz dzirkstošu emociju, prieks no kontaktiem ar draugiem un jaukiem brīžiem kopā ar mīļoto. Dažādi pozitīvi pārdzīvojumi un piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Atradīsi lielisku veidu kā izklaidēties, atpūsties un uzkrāt spēkus jaunajai darba nedēļai. Kādā pasākumā var rasties iespējas satikt cilvēkus, kas vēlāk kļūst par sadarbības partneriem.

ZIVIS

Šodien dzīvē rosība un sabiedriskās aktivitātes. Kaut kur aicinās draugi, piezvanīs radi. Piedalies, bet kādu brīdi atrodi arī vienatnei, lai atpūstos un pārdomātu to, kas svarīgs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu