Kas rakstīts zvaigznēs? Nedēļas horoskops no 9. līdz 15. augustam

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Nedēļas horoskops no 9. līdz 15. augustam.

Ieskaties nedēļas horoskopā un uzzini, ko zvaigznes prognozē šai vasarīgajai nedēļai!

AUNS

Mazliet domīgs garastāvoklis. It kā jau viss notiek: darbā ātri jāreaģē uz visdažādākajām situācijām, varbūt jāpieņem strauji lēmumi, varbūt jāsamierina strīdīgi kolēģi. Sekmīgi risināsi sarunas, kāds varbūt lieliski sevi parādīs, vadot tiešsaistes sanāksmi.

Ar vārdu sakot, par rosību un iespējām izcelties nav jāsūdzas. Bet pārdomas par privāto dzīvi gan laiku pa laikam nāks prātā. Iespējams, viss nenotiek pēc tava prāta. Auniņiem allaž gribas noteikt toni, bet varbūt šoreiz jāprot piekāpties un jātiecas pēc kompromisa.

VĒRSIS

Kā tās planētas tur kosmosā sastājušās, ka miera nav ne mirkli? Gribētos vēl laiski izbaudīt vasariņu bet dienas traucas, ja ne gluži kā ātrvilciens, tad kā elektro skūteris noteikti. Darbā vai biznesā īpaši precīzs esi naudas lietās.

Var rasties kādas neskaidrības vai jukas, tāpēc pieskati finanses. Kad šķitīs, ka nu gan ir brīvs brīdis atpūtai, savas vēlmes sāks izteikt mājinieki. Vai arī – uzrasties draugi, kuri vēlas padomu vai palīdzību. Atrodi gan kādu atelpas brīdi tikai sev vienam. Izej garākā pastaigā, izmet kādu līkumiņu ar divriteni.

DVĪŅI

Dvīņi ir informācijas un zināšanu cilvēki. Viņus interesē viss jaunais, dažādas tēmas. Šonedēļ izziņas procesi var kļūt īpaši aktuāli, jo var nākties saskarties ar situācijām, par kurām tev pietrūkst zināšanu, vai ar kādu jaunāko tehnoloģiju, par kuru vēl neesi lietas kursā.

Ko iesākt? Viss vienkārši – meklē informāciju, noskaties kādu semināru vai pamācību tīmeklī un mēģini tikt galā. Tev parasti viss izdodas. Brīvajā laikā paveicami dažādi mājas darbi. Vari uzlabot interjeru.

VĒZIS

Vēzis allaž bijis romantiķis, kas var stundām sapņot Mēness gaismā. Un iztēloties... un ilgoties. Patlaban ir burvīgs laiks, lai ilgas piepildītu. Sarīko kopā ar mīļoto romantiskas vakariņas vai paej kādu solīti pretī klusai simpātijai. Sirdslietu jomā jauki piedzīvojumi. Darbā viss ritēs savu gaitu, tikai īpašu uzmanību pievērs naudas lietām.

Vai bankas kontā ieskaitīts viss, kam tur jābūt, un vai nav no kartes noņemts kāds maksājums, ko nemaz neesi veicis. Ja atliek laiks mājas darbiem, tad īpaši veiksies kādi interjera pārkārtojumi un telpu izdaiļošana ar gleznām un citiem mākslas priekšmetiem.

LAUVA

Kā pret kalnu, kā pa celmiem... Lauva nebūs apmierināts ar dienu gaitu, ar darbu dinamiku, ar kolēģu vai partneru veikumu. Kāds rūks ūsās, kāds centīsies kārtību ieviest ar skaļu balsi. Te nu vietā būtu atcerēties sakāmvārdu, ka miers baro, bet nemiers posta.

Un, ja tā kārtīgi pavērtē, tad var jau būt, ka nav nemaz tik slikti un uztvere atkarīga no tava konkrētās dienas garastāvokļa. Brīvajā laikā labprāt pievērsīsies mājas darbiem. Viens no Lauvas zīmes vadmotīviem: „Mans nams – mana pils.” Vajag, lai viss spīd un laistās, lai ir gan grezni, gan funkcionāli.

JAUNAVA

Lielisks laiks, lai nospraustu tuvākas un tālākas nākotnes mērķus. Ja jūti, ka nepieciešamas jaunas zināšanas – meklē tīmeklī kursu un semināru piedāvājumu, tie labu labie atrodami diezgan plašā klāstā. Tāpat ir vērts arī ieskatīties koledžu un augstskolu piedāvājumā.

Var gadīties, ka diezgan drīz dzīvē jau kaut kas jāmaina. Darbā ļoti nenopūlies, jo šobrīd vairāk šķēršļu nekā veiksmes. Toties sirdslietās aizraujoši piedzīvojumi, kaislības un dvēseles lidojums. Brīvajiem cilvēkiem arī iespējas iepazīties un izbaudīt iedvesmojošu sajūtu gammu.

SVARI

Svari prot uzsmaidīt, sarunāties un atstāt labu iespaidu. Šonedēļ daudz ko nokārtosi, izmantojot personīgo pievilcību. Taču jābūt vērīgam darbā ar dokumentiem un precīzam juridiskos jautājumos, jo neuzmanība vēlāk var atspēlēties. Īpaši perfekti sagatavojies, ja darīšanas iestādēs.

Kopumā labs laiks peļņai. Tev prātā allaž pa kādai labai idejai un šoreiz ar realizāciju sevišķi kavēties nevajadzētu. Diezgan bieži gadās, ka kāds izdomājis kaut ko līdzīgu un aizsteidzas priekšā. Brīvajā laikā daudz darbu ģimenes labā. Jāuzklausa un jāatbalsta bērnu vēlmes.

SKORPIONS

Šonedēļ jābūt piesardzīgām ar grandiozu plānu būvēšanu. Labas ieceres var sabremzēties un spēki būs izšķiesti velti. Galvenais uzdevums ir noturēt esošās pozīcijas un neiesaistīties avantūrās nevienā jomā. It īpaši tad, ja jūti, ka emocijas ņem virsroku pār prāta apsvērumiem.

Un vispār – labi būtu iegūt jaunas zināšanas. Piesakies kādam tiešsaistes semināram, ka noder profesionālajā jomā. Privātajā dzīvē netērē laiku attiecību noskaidrošanai vai arī jaunas, iluzoras laimes meklējumiem. Labāk atstāt visu, kā ir. Vientuļajiem ļaudīm liela iespēja satikt savu īsto un vienīgo.

STRĒLNIEKS

Šis ir Strēlnieka veiksmes laiks. Kaut arī daudz jāstrādā un atmosfēra apkārt nemierīga, tu ar to būsi pat apmierināts. Karjeras iespējas ir visai optimistiskas. Veiksme gaida tajās darbības jomās, kur jāliek lietā organizatora un oratora talanti.

Var gadīties, ka kāds mēģina darbā „jaukt gaisu” – tad vēlams palikt nesatricināmam un neļauties atsevišķu personu provokācijām. Ieteicams arī būt iecietīgam pret citu kolēģu kļūdām. Brīvajā laikā dodies sabiedrībā, satiecies ar draugiem, ļaujies mīlestībai un baudi dzīvi.

MEŽĀZIS

„Cienījams, gudrs un vieds cilvēks,” tā nodomās kolēģi vai darījumu partneri. Zināsi padomu visdažādākajās situācijās un tādējādi nostiprināsi autoritāti. Neliela spriedze iespējama naudas lietās – par lieliem tēriņiem un dārgiem pirkumiem nāksies aizmirst.

Jāmēģina turēties ierastajā finanšu ritmā, un vēlams beidzot ieviest ienākumu un izdevumu pierakstus arī tiem, kas līdz šim par to nav domājuši. Privātā dzīve šonedēļ solās būt dinamiska un aizraujoša – lai arī ne vienmēr viss izvērtīsies spīdoši, tomēr vismaz par garlaicību nenāksies sūdzēties.

ŪDENSVĪRS

Darbu daudz un profesionālās izaugsmes iespējas ir lielas, taču jāuzmanās no pārrēķināšanās. Tāpēc – stingri turies pie plāniem, kas izvērtēti un labi pārdomāti. Lai vairotu materiālo labklājību, pirmajā vietā jāliek pieklājība un savstarpēja izpalīdzība.

Turklāt nav jākoncentrējas tikai un vienīgi uz rezultātu, bet jāinteresējas arī par pašu procesu. Nekas par velti nenāks, bet centība tiks labi atalgota. Brīvajā laikā dažādi mājas darbi – kaut kas jāsaremontē, kaut kas jāsalabo. Kādam var rasties vēlme paņemt atvaļinājumu un doties tālākā ceļojumā.

ZIVIS

Profesionālajā jomā jāseko līdzi komunikācijai. Tā tikai saka: Zivtiņas maigas un jūtīgas... Ja vajadzēs TĀ pateiks, TĀ pateiks... Ja nepiedomāsi pie izteikumiem, var rasties problēmas attiecībās ar citiem kolēģiem, priekšniecību, partneriem. Brīvajā laikā labprāt satiksies ar draugiem, lai gremdētos filozofiski apcerīgās sarunās.

Ģimenes cilvēkiem rūpes par mājas saimniecību un tuviniekiem. Taču šīs nedēļas pati galvenā recepte – tvert dzīvi mierīgāk un mīlēt sevi. Saudzēt, cienāt ar svaigiem augļiem un dārzeņiem, vingrot, smelties pozitīvas emocijas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu