Sestdien, 7. augustā krāšņi noslēdzies "Baltic Pride 2021" brauciens, kuram līdzi sekot varēja arī portāla "Apollo.lv" tiešraidē.

"Baltic Pride" gājiens, kā jebkurš praida gājiens, simbolizē LGBT kopienas un tās atbalstītāju redzamību un tiesības uz vārda un pulcēšanās brīvību. Jau zināms, ka ierastais praida gājiens šogad nenotika, bet tā vietā bija krāšņs tiešraides pasākums “Praida brauciens”.

Pa īpaši izvēlētu maršrutu Rīgā kursēja īpašs "Baltic Pride" busiņš. Tā kapteinis bija Magnuss Eriņš, kurš ieskandināja pilsētas ielas ar svētkiem atbilstošu muzikālo noformējumu, atskaņojot iemīļotākās un populārākās dziesmas.

“Praida brauciena” pasākuma vadītājs bija Rojs Rodžers Linkevičs, kurš aprunājās ar svētku dalībniekiem un LGBT+ kopienas draugiem, īpaši izvēlētā maršruta ietvaros. Netrūka spilgtu notikumu, pozitīvu pārsteigumu, draudzīgu emociju un saturīgu sarunu.

"Baltic Pride 2021" noslēguma koncerts "Svini ar lepnumu"

Sestdien, 7.augustā, plkst. 15:00.

"Baltic Pride 2021" noslēgsies ar svētku koncertu “Svini ar lepnumu”. Noslēguma pasākumā varēs baudīt iemīļotāko latviešu mūziku un priekšnesumus, organizatoru un viesu uzrunas. Pasākumu vadīs Rojs Rodžers Linkevičs, savukārt noslēguma koncertā uzstāsies ansis, “Bad Habits”, “Franco Franco”, Marta Grigale, BDM u.c. Pirms svētku koncerta varēs baudīt Magnusa Eriņa radīto muzikālo atmosfēru.

"Baltic Pride" organizatori aicina ikvienu atbalstītāju un interesentu šā gada "gājienu" vērot tiešraidē, radot svētku noskaņu savās mājās. 

Praida dienas svinības iedvesmo: TVNET GRUPA, Swedbank un Printful.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp