VIDEO un FOTO ⟩ Cēsīs nogāzusies privātā lidmašīna, ir bojāgājušais (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Portāla "Apollo.lv" aculiecinieks

Svētdien, 8. augustā, ap pulksten 13 Cēsīs nogāzusies privātā lidmašīna, portālu "Apollo.lv" informēja aculiecinieks. Gājis bojā viens Lietuvas pilsonis.

"Šodien ap pulksten 13.30 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Cēsu novadā, Priekuļu pagastā, Priekuļu lidlaukā avarēja lidmašīna, kurā atradās divi Lietuvas pilsoņi. Valsts policija strādā notikuma vietā un uzsāktā kriminālprocesa ietvaros skaidro negadījuma iemeslus, taču sākotnējā informācija liecina, ka lidmašīna avarējusi pie pacelšanās. Negadījumā traumas guva lidmašīnas pasažieris, kurš nogādāts medicīnas iestādē, taču pilots negadījumā gāja bojā," informē Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Foto: Portāla "Apollo.lv" aculiecinieks

Saskaņā ar ReTV rīcībā esošo informāciju lidmašīnas dzinējs apstājies, kad gaisa kuģis atradās aptuveni 200 metru augstumā. Avarējusī lidmašīna bija viena no vairāku gaisa kuģu grupas, kas visi veidoti kā 1930. gadu lidmašīnas replikas, un ko rotāja militāras emblēmas.

Šo lidmašīnu grupu izveidojuši vēsturiskās aviācijas entuziasti no Lietuvas. Aviokatastrofa notikusi pārējo grupas biedru acu priekšā, liecina ReTV sniegtā informācija.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Agrita Vītola informēja, ka pēc privātās lidmašīnas avārijas viens cilvēks bija izkļuvis no lidaparāta paša spēkiem, bet otrs tika izcelts un nodots NMPD, kas konstatēja viņa nāvi. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu