Skatītāju iemīļoto sarunu šovu "Kad viņas satiekas" vadīs Madara Biedriņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madara Biedriņa
Madara Biedriņa Foto: publicitātes

Otrdien, 17. augustā, pie kanāla STV Pirmā! skatītājiem atgriežas sarunu šovs “Kad viņas satiekas”. Jaunajā sezonā šova vadītājai Dagmārai Legantei-Celmiņai studijā pievienosies jaunas sejas.

Šova vadītāju sastāvam pievienosies dzirkstošo smieklu īpašniece, horeogrāfe, topošā fizioterapeite un sava dzīves ceļa izdejotāja Liene Stepena, krāšņā un enerģiskā TV personība Baiba Vītiņa, kā arī kulinārijas entuziaste Madara Biedriņa, kura ar rubriku “Sarunas ar garšu” šovam piešķirs īpašu odziņu. 

Skatītāji Lieni Stepenu iemīļojuši no tādiem iedvesmojošiem projektiem kā “Caur ērkšķiem uz...”, kā arī “Sapņu ķērājas”. Viņa sevi raksturo kā atvērtu, uzticamu sarunu biedru, kas ar savu personību spēj radīt sirsnīgu, mājīgu un vieglu atmosfēru: "Ar prieku piekritu jaunajam izaicinājumam, jo tā reizē būs pavisam jauna pieredze arī man pašai. Man patīk darboties komandā un plecu pie pleca ar pārējām dāmām, mēs katra raidījumu papildināsim ar savu šķautni, kopā radot izcilu komandu. Skatītājus priecēsim ar rotaļību, sievišķību, atvērtību, vieglu domu lidojumu un satikšanos, kas ik reizi dos ko jaunu,” saka Liene Stepena.

Pirmo reizi TV vadītājas lomā uzmirdzēs šarmantā Madara Biedriņa, kura raidījumā vadīs pati savu rubriku “Sarunas ar garšu” – tajā viņa uz tikšanos aicinās sabiedrībā zināmas personības, kuras pārsteigs ar raksturam un dzīves vērtībām īpaši pielāgotu, kā arī ar mīlestību gatavotu maltīti. Madara ir profesionāla pavāre, kuras talants ir ne tikai gatavot gardus pārsteigumus virtuvē, bet arī izzināt un sadzirdēt cilvēkus. Viņai ļoti patīk inteliģenti un ar labu humoru apveltīti ļaudis un bez augstprātības uzskata, ka arī viņai pašai piemīt šīs īpašības. Madara savus viesus izzinās caur dažādām garšām, pārsteidzot viņus ar patiešām īpašu ēdienu, kuru, vadoties pēc savas sajūtas un slavenības personības, būs piemērojusi viņa gaumei un būtībai. Taču sarunas, protams, nebūs tikai par ēdienu, bet gan par dzīvi, mīlestību un vērtībām.

Madara Biedriņa par sevi saka: "Esmu mamma, sieva un ēst gatavošanas entuziaste. Šīs ir svarīgākās lomas, kuras pildu savā dzīvē. Bez tām man ir ļoti daudz aizraušanās, kuras būtu grūti uzrakstīt īsi. Ceru, ka skatītāji ieraudzīs manī un manos sarunu biedros vismaz divas diametrāli pretējas šķautnes. Vēlētos, lai šīs sarunas ir tādas pēc kurām cilvēkiem paliek laba pēcgarša un aizķertos kāda laba doma. Lai jau pēc nedēļas būtu vēlme atkal pievienoties mūsu draudzeņu vakaram."

“Kad viņas satiekas” vadītājām pievienosies arī bijusī Rīga TV24 ētera personība un raidījumu producente Baiba Vītiņa. Viņa skatītājus gatava pārsteigt ar dullumu, azartu un drosmi nekautrēties uzdot arī pa kādam kutelīgam jautājumam. Lai arī Baiba dzīvi tver viegli un ar smaidu uz lūpām, viņa prot uzklausīt, izzināt un izprast citu stāstus un pieredzes. "Gribu būt tas puzles gabaliņš, kas kopējā bildē sarunu šovam piešķir nebēdnīguma dzirksti, prieku par satikšanos, bet skatītājiem - gandarījumu par vērtīgi pavadītu laiku," saka Baiba Vītiņa.

Arī Dagmāra Legante-Celmiņa ar nepacietību gaida jauno “Kad viņas satiekas” sezonu, kas sola skatītājus iedvesmot ar aizraujošiem pārsteigumiem un īpašiem stāstiem. "Esmu patīkami satraukta un ar nepacietību gaidu tikšanos ar jaunajām kolēģēm, kuras ienesīs vēl neredzētas vēsmas mūsu raidījumā, katra ar savu īpašo būtību! Tas būs neliels izaicinājums, bet "Kad viņas satiekas" vienmēr notiek brīnišķīgas sarunas. Mēs tiksimies ar ļoti gaidītām viešņām un atkal izaicināsim vīriešus mums pateikt kaut ko tādu, ko nav teikuši, iespējams, pat tuvākajiem draugiem. Būs arī sarunas, kurās ar vieglumu pacilāsim arī nopietnas tēmas,” aicina Dagmāra Legante-Celmiņa.

Varam pačukstēt, ka līdzās šarmantajām sarunu šova vadītājām “Kad viņas satiekas” jaunajā sezonā skatītājus gaida satikšanās ar tādām sabiedrībā zināmām un iemīļotām personībām kā Helēna Ora jeb Elīna Maligina, Madara Kiviča, Santa Pīlēns, Intars Busulis, Baiba Sipeniece – Gavare, Kristaps Zutis, Anta Aizupe, Elmārs Tannis, Lauris Reiniks, Jānis Krīvēns, Samanta Tīna, Rolands Zagorskis un daudziem citiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu