"Tas ir mans pienākums?!" Dzelzītis atsakās palīdzēt mīlas šova dalībniecei nest 40 kilogramus smago koferi (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Dzelzītis
Lauris Dzelzītis Foto: publicitātes

6. augustā televīzijā "Go3" startēja iepazīšanās šova "Randiņš ar Dzelzīti" pirmā sērija, pēc kuras vietnē "Twitter" ļaudis metās apspriest galvenā varoņa Laura Dzelzīša attieksmi pret izbalsoto dalībnieci.

Jau vēstījām, ka pirmajā sērijā pēc neveiksmīgi izpildīta uzdevuma - ieņemt guļamvietu - šovu nācās atstāt divām dalībniecēm - 27 gadus vecajai Laurai Ivaško un 39 gadus vecajai Evitai Beikerei. 

Pēc izbalsošanas Beikerei nācās piedzīvot vēl kādu nepatīkamu situāciju - nest lejā savu līdzpaņemto "vairāk nekā 40 kilogramus smago" koferi. Tiesa, vecpuisis viņai ar šo uzdevumu nepalīdzēja, atklājot, ka viņam ir mugurkaula trauma.

"Es nevaru staipīt čemodānus. Nu, nu, ko man darīt? Traki! Es izsaku līdzjūtību. Kas man jādara ir? Tas ir mans pienākums?!" aizkadrā par radušos situāciju izteicās Dzelzītis.

Šie komentāri nav atstājis vienaldzīgus arī "Twitter" lietotājus. "Dzelzītis izrādās ir THE WORST", "Kaut kas tik arogants un nepatīkams. Ļoti pārsteigta", "Nu, ja viņam ir 43 un brīvs, tad nav brīnums" - bija tikai daži komentāri no "Twitter" lietotājiem.

Savukārt citi metās norādīt, ka tas ir šovs un, iespējams, šāda rīcība esot iestudēta.

Atgādinām, ka 6. augustā 12 dāmas sāka dalību šovā "Randiņš ar Dzelzīti". Raidījuma 12 epizožu garumā dāmas centīsies iekarot Laura sirdi, dodoties kopīgos izbraucienos, romantiskos randiņos, kā arī iepazīstoties tuvāk ballītēs. Visa šova garumā daiļavu sejas Dzelzīša klātbūtnē būs paslēptas aiz īpaši šovam radītām Elitas Patmalnieces maskām, lai vecpuisis izvēlētos nevis ar acīm, bet gan ar sirdi. Meitene novilks masku tikai tajā brīdī, kad tiek izbalsota.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu