"Paldies par valsts izzagšanu!" Didrihsone sašķeļ internetu, netieši paužot pateicību Aināram Šleseram (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Didrihsone
Elīna Didrihsone Foto: instagram/didrihsoonee

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone savā "Instagram" profilā dalījusies ar pārdomām par populāru pārtikas veikalu ķēdi, pievienojot tēmturi #paldiesAināram. Sociālo tīklu lietotāji secinājuši, ka tēmturis ir attiecināms uz politiķi Aināru Šleseru. Influenceres uzskati raisījušas asas diskusijas sociālajos tīklos.

Elīna Didrihsone sociālo tīklu vietnē "Instagram" ar saviem sekotājiem dalījās pārdomās par populāru pārtikas veikalu ķēdi. Elīna, vaicājot sekotājiem par to, kas ieviesa populāro pārtikas veikalu ķēdi, stāsta: Manuprāt, tas ir lielākais pārtikas veikals, kas vienmēr ir bijis līmenī. Es varu pateikt milzīgu paldies Aināram. Citādāk varbūt mēs joprojām iepirktos mazajos piemājas veikaliņos."

Daloties ar savām pārdomām par pārtikas veikalu, influencere pievienoja tēmturi #paldiesAināram.

Sociālo tīklu lietotāji secinājuši, ka tēmturis ir attiecināms uz politiķi Aināru Šleseru. Influenceres viedoklis izraisījis asas diskusijas sociālo tīklu vietnē "Twitter".

Atsaucoties uz influenceres tēmturi, kāds sociālo tīklu lietotājs raksta: "#PaldiesAināram arī par to, ka atveda Dressmann. Tie gan tagad ir prom, bet visviens: nebūtu Dressmann, noteikti nebūtu arī citu apģērbu veikalu ķēžu, būtu spiesti pirkties kaut kādos jocīgās lupatu bodītēs, kas ar bezdievīgu uzcenojumu tirgo aļikā nopirktas šmotkas."

Kāds cits sociālo tīklu lietotājs vēsta: "#PaldiesAināram, ka savulaik deva man iespēju precīzāk formulēt, kas man politikā visvairāk riebjas."

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu