Šonedēļ notiks Šlesera partijas dibināšanas kongress (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ainārs Šlesers
Ainārs Šlesers Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 14. augustā, plkst. 10. notiks jauna politiskā spēka "Latvija pirmajā vietā" dibināšanas kongress.

Politiskās kustības iniciators ir Ainārs Šlesers, kuram vairāku darba mēnešu garumā ir pievienojušies domubiedri. Kopā ir izstrādāts redzējums, kā valsti izvest no cilvēciskās, politiskās un ekonomiskās krīzes. Šo piedāvājumu Latvijas vēlētājam partijas dibināšanas kodols publiskos 14. augustā.

"Šodien vairs nav runa par "Šlesera atgriešanos" uz politiskās skatuves. Nenāku viens, man ir izcila komanda, par kuru jau tagad esmu lepns. Latvijai ir laiks kardinālām pārmaiņām, tās iedzīvotāji ir pelnījuši valdību, kuru cienīt par tās lēmumiem, kuras dotajam vārdam ticēt, uz kuru paļauties grūtībās. Tādu valdību, lai ir patiess lepnums svinēt Latvijas Neatkarības dienu. Mēs nevaram vairs vienaldzīgi noskatīties, kā Latvija iet bojā kovida, vakcinācijas, dzimumu jautājumu un tamlīdzīgos murgos. Notiek tīša sabiedrības šķelšana, uzskatu radikalizācija, bezjēdzīgi šķiesti resursi vāji pamatotām attīstības idejām, tāpēc apvienojam Latvijas labākos un spožākos prātus, lai nāktu ar jaunu politisko programmu, konkrētu plānu un rīcību," norādīja Šlesers.

Notikuma norise visiem dibinātājiem ir plānota attālināti, sabiedrība kongresa gaitai varēs sekot līdzi tiešraidē "Facebook" partijas profilā.

Tiešraide internetā tiek plānota no kongresa vadības vietas - Andrejostas ielas 43, kur pulcēsimies ierobežotā skaitā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu