"Ja viņš nedabūs līgumu..." "Twitter" lietotāji jūsmo par Timmas pirmo maču šā gada NBA Vasaras līgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Pēc Jāņa Timmas pirmā mača Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji nāca klajā gan ar jokiem, gan laba vēlējumiem.

Timma otrdienas rītā pēc Latvijas laika aizvadīja savu pirmo maču šā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā. 

Timmas pārstāvētā Orlando "Magic" ar 91:89 (20:18, 19:22, 20:27, 24:16, 8:6) uzvarēja Goldensteitas "Warriors".

Timma 16 minūšu un deviņu sekunžu laikā guva 11 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un veica vienu rezultatīvu piespēli. Viņš arī bloķēja divus metienus un pārtvēra vienu bumbu.

Timmas +/- rādītājs bija +19, kas bija ceturtais labākais "Magic" komandā.

Tiesa, vairāk par latvieša sniegumu laukumā fanus sajūsmināja viņa ārējais izskats. Timma jau vairākus mēnešus izvēlējies spilgti blondu matu krāsu, kas daudziem līdzjutējiem ASV licis viņu salīdzināt ar slaveno reperi Eminemu.

Vēl kādam Timma atgādinājis katru sliktā varoņa tēlu no asa sižeta filmas "Expendables", vēl kāds paudis, ka Timma izskatās kā tikko izkāpis no seriāla "Troņu spēles".

"Twitter" lasāmas arī labas atsauksmes par Timmas sportisko sniegumu un basketbola prasmēm. Kāds lietotājs uzskata, ka viņš ir noteikti ir labāks metienu izpildītājs nekā Filadelfijas "76ers" kluba zvaigzne Bens Simonss.

Kāds cits lietotājs uzsvēra, ka Orlando "Magic" vajadzētu aizmainīt pārējos priekšējās līnijas spēlētājus, jo jau tagad esot skaidrs, ka šī ir Timmas komanda.

Netrūka arī vārdu spēļu ar Adetokunbo un Timmas vārdiem (Jannis un Jānis).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu