FOTO ⟩ Mesi ieradies Parīzē, lai noslēgtu jauno līgumu ar PSG (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Argentīnas futbola superzvaigzne otrdien, 10. augustā ieradies Francijas galvaspilsētā Parīzē, lai parakstītu līgumu ar vietējo "Saint-Germain" klubu.

Mesi jau ieradies Parīzē un PSG publicējusi video, liekot noprast, ka tuvākajā laikā izziņos līgumu ar futbolistu, kura identitāti vēl neatklāj. Iepazīstināšana ar futbolistu, ko PSG dēvē par "jauno dimantu", plānota trešdien "Parc des Princes" stadionā plkst.11 pēc vietējā laika (plkst.12 pēc Latvijas laika).

Futbola apskatnieks Fabricio Romano otrdien ziņoja, ka Mesi ar PSG vienojies par līguma nosacījumiem un puses gatavojas parakstīt līgumu uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu līdz 2024.gada jūnijam. Līguma summa būšot ap 35 miljoniem eiro sezonā, ieskaitot piemaksas.

Līgums tikšot parakstīts pēc medicīnisko pārbaužu veikšanas, vēstīja spāņu futbola žurnālists Giljems Balagē.

Jau vēstīts, ka 34 gadus vecais Mesi svētdien ar asarām acīs atvadījās no Spānijas kluba "Barselona", ar kuru kopā pēdējos 17 gados izcīnījis daudzas trofejas.

Iepriekš tika ziņots, ka Mesi un "Barcelona", kuras parādu apmērs sasniedz 1,2 miljardus eiro, parakstīs jaunu piecu gadu līgumu, kura izpirkuma cena būs 600 miljoni eiro. Tika lēsts, ka, balstoties uz jauno vienošanos, Mesi nākamajā sezonā saņems aptuveni 20 miljonus eiro jeb uz pusi mazāk nekā iepriekš.

Tomēr pagājušajā nedēļā kļuva skaidrs, ka līgums netiks parakstīts finansiālu un juridisku šķēršļu dēļ, jo Spānijas likumi aizliedz tik krasu atalgojuma samazinājumu.

Mesi papildinās PSG zvaigžņu plejādi, kurā jau ir 22 gadus vecais Kiljans Mbapē, kuru nereti dēvē par Mesi pēcteci pasaules labākā futbolista lomā, Mesi bijušais komandas biedrs Neimars, Anhels di Marija, kā arī komandas jaunieguvumi Serhio Ramoss un vārtsargs Džanluidži Donnarumma.

Parīzes klubs trenera Maurisio Početino, kurš tāpat kā Mesi karjeru sāka Argentīnā Rosariu "Newell's Old Boys" komandā, vadībā pagājušo sezonu Francijas augstākajā futbola līgā pabeidza otrajā vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu