VIDEO ⟩ "Tas notika tik ātri, ka es pat nezināju, ka tā ir mašīna..." Šoferis stāsta par traģisko autoavāriju Latgalē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Aizvadītās sestdienas vakarā Latgalē kravas un divu vieglo automašīnu sadursmē gājuši bojā trīs cilvēki. Viens no avārijā iesaistītajiem šoferiem stāsta savu versiju par notikušo, ziņo raidījums "Degpunktā".

Augšdaugavas novada Skrudalienas pagastā uz autoceļa Daugavpils-Skrudaliena-Baltkrievijas robeža sadūrusies vieglās automašīna "Audi", vieglā automašīna "BMW" un kravas automašīna "Scania" sakabē ar piekabi.

Negadījuma rezultātā cieta automašīnas BMW vadītājs un pasažiere, savukārt automašīnas "Audi" vadītājs un divi pasažieri negadījumā gāja bojā.

Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma iemesli.

Raidījums "Degpunktā" centās sīkāk noskaidrot notikušā apstākļus.

Krustojumā, kravas automašīnas sānos, iespējams, neievērojot stop zīmi, ietriecies "Audi" un pēc tam vadību zaudējušais "Scania" vadītājs aizķēris BMW auto, kas stāvējis uz šosejas un vēlējies nogriezties uz Skrudalienas pusi, ziņo raidījums.

"Šeit no Daugavpils puses stāvēja sudrabots BMW ar ieslēgtu pagriezienu, kas gaidīja, kad pabraukšu garām. Tikko kā biju iebraucis krustojumā, man labajos sānos ietriecās "Audi". Es vēl nebiju pārbraucis. Vilcējs bija pāri, bet piekabe vēl tur bija. Tur pat ir redzamas pēdas, kur tas notika. Viņš manī ietriecās un es "nonesu" pieturu un paķēru līdzi vēl BMW," saka "Scania" kravas auto vadītājs no Baltkrievijas.

"Es pat viņus neredzēju. Tas notika tik ātri, ka es pat nezināju, ka tā ir mašīna. Nezināju, vai tā ir mašīna, tanks vai vilciens. Pēc tam tikai, kad izsita stiklu un cilvēki man palīdzēja tikt ārā, es ieraudzīju, ka tas ir "Audi" un, ka tajā ir trīs līķi,"

turpina šoferis no Baltkrievijas.

Raidījums ziņo, ka bojāgājušie ir divi jauni vīrieši un sieviete.

Baltkrievijas kravas šoferis, kurš kopš sestdienas sargā kravu, bija ļoti patīkami pārsteigts par vietējo iedzīvotāju viesmīlību, kuri viņam palīdzējuši - veduši ēdienus, dzērienus, naudu un vēl citādi izpalīdzējuši.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu