Dziedātāja MakSim pēc komā pavadīta mēneša dalās ar emocionālu ierakstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātāja MakSim
Dziedātāja MakSim Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Krievijas popzvaigzne Maija Abrosimova jeb MakSim (38) vairāk nekā mēnesi atradās komā pēc tam, kad tika hospitalizēta ar smagu pneimoniju. Nu dziedātāja publiskojusi pirmo ierakstu sociālajos tīklos pēc atlabšanas.

"Sveiki, visiem! Esmu atkal ar jums. Pirmkārt, vēlējos pateikties par atbalstu visiem tiem, kuri uztraucās par mani. Tas ir ļoti jauki un man ļoti daudz nozīmē. Vēlos pateikties ārstiem un visam slimnīcas personālam. Tie ir savas jomas profesionāļi, kuri izglāba mani. Man ļoti palīdzēja tas, ka jūsu raizes, domas un lūgšanas - tas mani izvilka no viņsaules. Šodien [9. augustā] mani no intensīvās terapijas nodaļas pārveda uz parasto palātu, un es beidzot varu jums pateikties personīgi," ierakstu iesāk MakSim.

Viņa turpina: "Kad ārsti man vaicāja, kā man šķiet, cik ilgi atrados komā, es teicu - divas dienas. Es nespēju noticēt, ka pagājis vairāk nekā mēnesis. Tagad es joprojām esmu ļoti vāja - kad mēģinu staigāt, sākas smags reibonis. Bet es ceru, ka drīz varēšu būt mājās, lai apskautu savu ģimeni."

"Ārsts man uz laiku ir aizliedzis lidot un uzstāties - plaušas joprojām ir atveseļošanās procesā, es nevaru tās noslogot. Es es esmu pateicīgi visiem jums, ārstiem, Dievam, par faktu, ka es varu turpināt dzīvot uz šīs Zemes, un, lai arī tas pagaidām vēl ir grūti - es elpoju!" atklāja dziedātāja.

Ļaudis pie MakSim ieraksta novēlēja ātru atlabšanu un pauda prieku, ka dziedātāja nākusi pie samaņas.

Jau vēstījām, ka dziedātāja jūnija vidū tika hospitalizēta ar smagu pneimoniju un nedēļu pēc tam ievietota mākslīgā komā. Lai arī pneimonija ir viena no Covid-19 izraisītajām komplikācijām, Krievijas medijos nav lasāms, ka dziedātāja ar to būtu inficējusies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu