VIDEO ⟩ Timmam un Pasečņikam mainīgas sekmes NBA Vasaras līgas mačos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā mačus aizvadīja latvieši Jānis Timma un Andrejs Pasečņiks.

Pasečņika Vasaras līgā pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" ar rezultātu 80:65 (22:17, 13:18, 22:14, 23:16) pārspēja Oklahomasitijas "Thunder".

Latviešu centra spēlētājs trešdien laukumā pavadīja 23 minūtes un 20 sekundes, grozā raidot četrus no deviņiem divpunktu metieniem. Tāpat viņš izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, četrreiz rezultatīvi piespēlēja, bloķēja vienu metienu, pieļāva piecas kļūdas un trīsreiz pārkāpa noteikumus. "Pelicans" ar Pasečņiku laukumā iemeta par astoņiem punktiem vairāk nekā ielaida.

Uzvarētājiem ar 18 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Nadži Māršals, bet pretiniekiem 16 punkti bija Āronam Viginsam.

Tikmēr Timmas pārstāvētā Orlando "Magic" ar rezultātu 84:94 (23:22, 19:23, 15:23, 29:24) piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

Timma spēlēja 14 minūtes un 25 sekundes, grozā metot savu vienīgo divpunktu metienu un divus no astoņiem tālmetieniem. Viņa rēķinā ar četras atlēkušās bumbas, viena kļūda un sliktākais +/- rādītājs komandā (-13).

"Magic" komandā rezultatīvākais ar 16 punktiem, astoņām bumbām zem groziem un piecām rezultatīvām piespēlēm bija šogad draftētais Džeilens Sagss. Uzvarētājiem 15 punkti bija Īzakam Okoro.

Abi Latvijas basketbolisti aizvadīja savas otrās spēlēs šī gada NBA Vasaras līgā.

NBA Vasaras līgas sacensības Lasvegasā beigsies 17.augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu