"Jau sezonas vidū zināju, ka spēlēšu Vasaras līgā." Timma pēc otrā mača "Magic" rindās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Jānis Timma pēc otrā aizvadītā mača šā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā norādīja, ka par spēlēšanu otrpus okeānam zinājis jau aizvadītās sezonas vidū.

Jau ziņots, ka Timma trešdien guva astoņus punktus savā otrajā NBA Vasaras līgā, viņa pārstāvētajai Orlando "Magic" ar rezultātu 84:94 zaudējot Klīvlendas "Cavaliers".

"Sākumā viss bija labi, realizējām metienus un iekļāvāmies spēles ritmā. Pēc tam viss apstājās - varbūt sākām meklēt vieglus punktus, izira aizsardzība, zaudējām pārliecību un vairs nekrita metieni. Pēc tam vairs nevarējām atgūties. Otrajā puslaikā nerealizēju metienus, tāpēc tas ir uz manas sirdsapziņas," pēcspēles sarunā ar žurnālistiem stāstīja Timma.

29 gadus vecais Timma iepriekš NBA Vasaras līgā spēlēja 2013.gadā, pārstāvot Memfisas "Grizzlies" vienību, kas toreiz draftā ieguva tiesības uz latviešu basketbolistu.

"Jau sezonas vidū zināju, ka spēlēšu Vasaras līgā. Jūtos gandarīts par šo iespēju, esmu lieliskā komandā, kur viens otram palīdz. Esmu šeit, lai spēlētu basketbolu, spēli, ko mīlu. Lai labi pavadītu laiku laukumā. Man no basketbola spēlēšanas metas zosāda," atzīmēja Timma.

Vasaras līgas pirmajā mačā Timma guva 11 punktus un paspēja iekarot "Magic" līdzjutēju sirdis.

NBA Vasaras līgas sacensības Lasvegasā beigsies 17.augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu