Sarunu festivālu "Lampa" noslēgs ar pasākumu "Politiķu cepiens"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sarunu festivāls "Lampa" Cēsu pils parkā.
Sarunu festivāls "Lampa" Cēsu pils parkā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Septīto Sarunu festivālu "Lampa", kas noritēs no 20.augusta līdz 21.augustam, noslēgs par tradīciju kļuvušais "Politiķu cepiens", kas ir iespēja caur humoru paskatīties uz politiku, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Irīna Kuzņecova.

Viņa pavēstīja, ka šogad notiks arī "Politiķu disko". Arī šoreiz piektdienas vakara ballītē politiķi solījuši stāties pie dīdžeja pults, caur mūziku atklājot savas personības nezināmās šķautnes. Festivāla "Lampa" pirmajā dienā notiks ballīte ar politiķiem.

20.augustā plkst.22.45 uz skatuves "Apgaismo" Ruckas parkā Cēsīs un tiešraidē "Lampas" tīmekļvietnē pie dīdžeja pults stāsies Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Ivars Ījabs (AP), Saeimas deputāts Māris Mičerevskis, izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP), Saeimas deputāts Rihards Kols (NA), Saeimas deputāte Inese Voika (AP) un finanšu ministra padomnieks budžeta jautājumos Ints Dālderis (JV).

Sarunu festivāla "Lampa" kulminācijā 21.augusta plkst.21.45 uz skatuves "Apgaismo" Ruckas parkā Cēsīs kāps trīs politiķi - iekšlietu ministre Marija Golubeva (AP), tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) un Saeimas deputāts Vjačeslavs Dombrovskis, kurus klātienē un tiešraidē "Lampas" tīmekļvietnē cepinās Rūdolfs Kugrēns, Anete Konste, Edgars Bāliņš un aktieris Jānis Kronis. Pasākumu vadīs Jānis Skutelis.

Sarunu festivāls "Lampa" notiks 20.augustā un 21.augustā Cēsu pilsētvidē, tiešraidē festivāla tīmekļvietnē un 47 kopā skatīšanās vietās visā Latvijā. Pēc Kuzņecovas paustā, festivāla virstēma šogad ir cieņa, aicinot runāt par sarežģītām tēmām - arī par to, kas ikdienā liek justies neērti, un izvērtēt, cik cieņpilni spējam pieņemt dažādo un atšķirīgo, lai kopā veidotu labāku sabiedrību.

Šogad Sarunu festivālu "Lampa" atkal varēs piedzīvot klātienē. Lai tas varētu notikt un festivālu drīkstētu apmeklēt neierobežots cilvēku skaits, "Lampas" apmeklējums būs iespējams, tikai uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina pilna vakcinācijas kursa pabeigšanu vai pārslimošanas faktu pēdējā pusgada laikā, kopā ar identifikācijas karti vai pasi. Tāpēc klātienē festivāls šogad būs pieejams apmeklētājiem no 12 gadu vecuma. Toties festivāla norisei būs iespējams sekot līdzi jebkur, bez maksas vērojot diskusijas tiešraidē vai pievienojoties domubiedriem kopā skatīšanās vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu