VIDEO ⟩ Vecrīgā trīs ārzemnieki pamatīgi piekāvuši Latvijas pilsoni. Policija skaidro notikušā apstākļus (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Naktī uz 12. augustu Vecrīgā noticis vardarbīgs kautiņš, kas kādam atpūtniekam beidzies slimnīcā, bet trīs galvaspilsētas viesiem - aiz restēm, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 3 pie Brīvības pieminekļa patrulējošos policistus uzrunājis asinīm klāts vīrietis. Redzot vīrieša izskatu, kārtības sargi vispirms izsaukuši mediķus un tikai tad centušies saprast, kas ar vīrieti noticis.

"Vīrietis paskaidroja, ka neilgi pirms tam viņam uzbrukuši trīs itāļu valodā runājoši vīrieši," norādīja policijā.

Drīz vien, atklājies, ka stāsts par vardarbīgo trijotni ir patiesība. Videocentra kolēģi atraduši kameru ierakstu fragmentus, kuros bija redzams nežēlīgais uzbrukums Kaļķu ielā. Sitēji, zemē gulošo apstrādājuši no visas sirds, tostarp ar kājām sperot pa galvu.

"Drīz pēc tam arī videonovērošanas centra darbinieki šos vīriešus pamanīja netālu no Daugavas. Uz turieni tika nosūtīta arī tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža," skaidroja policijā.

Pēc notikušā, aizturētajiem jau atrodoties aiz restēm, gan izskanējusi versija, ka piekautais, ar kādu savu draugu esot mēģinājuši apzagt ārvalstnieku trijotni.

To, kas tad patiesībā risinājies Vecrīgā un kurš, kuram un ko nodarījis, izmeklēšanas laikā būs jānoskaidro Valsts policijas Centra iecirkņa darbiniekiem.

Tomēr, lai arī kāds bija trijotnes patiesais nodoms, par tik nežēlīgu kautiņu, ar tik asiņainām sekām, tūristi var pat nonākt uz apsūdzēto sola.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu