VIDEO ⟩ Pasaules karatē čempions Skrīvers dominē un vēlreiz aizstāv savu zelta jostu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Skrīvers
Edgars Skrīvers Foto: Facebook/@skriversmma

Latvijas karatists Edgars Skrīvers naktī uz piektdienu, 13. augustu, aizstāvēja savu pasaules čempiona jostu "Karate Combat" organizācijā.

Skrīvers vieglā svara divīzijas cīņā aizstāvēja savu zelta jostu pret brazīlieti Bruno Asisu, uzvaru izcīnot ar vienprātīgu tiesnešu lēmumu.

Šajā cīņā vieglā svara kategorijas limits tika pacelts līdz 68 kilogramiem, līdz ar to Skrīvers "Karate Combat" organizācijā ir bijis čempions gan svara kategorijā ar 67 kilogramu limitu, gan 68.

Cīņas ievadā aktīvāks bija tieši brazīlietis, kurš pirmajā raundā veiksmīgi uzbruka Skrīvera korpusam un kājām, kamēr čempions jau no pirmā zvana apdraudēja pretinieka galvu. Tiesnešu saskaitītie punkti pēc cīņas netika paziņoti, bet, iespējams, pirmo raundu uzvarēja tieši Asiss.

Lai gan eksplozīvais brazīlietis aizvadīja visus piecus raundus, sākoties otrajai trīsminūtei savu pārākumu ar precīziem uzbrukumiem galvas rajonā, efektīgiem spērieniem un arī supermena sitieniem sāka demonstrēt čempions.

Trešajā raundā Asiss jau izskatījās manāmi nogurušāks, jo viņš teju katru sitienu izdarīja ar lielu spēku, kamēr Skrīvers savu pretinieku tehniski apšaudīja, neizniekojot spēkus milzu sitienos, kas nav precīzi.

Rezultātā Skrīvera precizitāte atspoguļojās arī pretinieka izskatā, jo brazīlieša seja pēc cīņas bija pamatīgi apsārtusi, kamēr uz Skrīvera sejas nobrāzumus vai sitienu pēdas tikpat kā nevarēja manīt.

Video: "Karate Combat" trešās sezonas septītais cīņu šovs

Piezīme: Skrīvera un Asisa cīņa sākas pie video laika atzīmes 50:17

Sarunā ar portālu "Apollo.lv" dažas nedēļas pirms šīs cīņas Skrīvers norādīja, ka "Carate Kombat" organizācijā ir atvērta arī 61,2 kilogramu svara kategorija, kurā viņš sacentās savas jaukto cīņas mākslu (MMA) karjeras laikā. Latvietis neslēpa, ka izskatīs iespēju cīnīties par jostu arī šajā svara kategorijā, piebilstot, ka līdz gada beigām, neskaitot dueli pret Asisu, cer aizvadīt vēl vismaz vienu cīņu.

Skrīvers savā "Karate Combat" karjerā uzvaras ir izcīnījis visās četrās cīņās, kurās piedalījies. Tiesa, šis bija pirmais duelis, kurā viņš aizvadīja visus piecus raundus.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu