"Viņa melo jau gadu." Meganas Mārklas tēvs piekrīt skarbākajam kritizētājam Pīrsam Morganam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas prinča Harija sievas un bijušās ASV televīzijas seriālu aktrises Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls piekrīt žurnālista Pīrsa Morgana kritiskajai reakcijai uz Mārklas televīzijas interviju, vēsta portāls "Insider".

Divas dienas pēc tam, kad klajā nāca Saseksas hercogu pāra intervija ar Opru Vinfriju, Morgans un viņa kolēģis, laika ziņu vadītājs Alekss Beresfords pārraides laikā apsprieda intervijā izskanējušos pārmetumus britu karaļnamam.

Diskusijai iekarstot, Morgans pameta tiešraidi pēc tam, kad Beresfords pārmeta viņam viņu nemitīgu Meganas Mārklas kritizēšanu.

"Es saprotu, ka tev nepatīk Megana Mārkla. Tu to esi licis saprast vairākkārt šajās pārraidēs, un es saprotu, ka tev ir bijušas personiskas attiecības ar Meganu Mārklu, un viņa tevi "nogrieza". Vai viņa ir kaut ko sliktu par tevi teikusi kopš tā brīža? Viņai ir visas tiesības tevi "nogriezt", ja viņa to vēlas. Un tomēr, tu turpināji viņu noniecināt," sacīja Beresfords.

Arī Morgans stingri palika pie sava, sakot: "Pirmdien es teicu, ka neticu Meganai Mārklai Opras intervijā. Man bija laiks, lai pārdomātu savu viedokli, taču es to nemainīšu - es joprojām viņai neticu. Ja tu noticēji, labi. Vārda brīvība ir kalns, uz kura esmu gatavs mirt. Paldies par mīlestību un naidu. Es turpmāk pavadīšu vairāk laika ar savu viedokli."

12. augustā sarunā ar žurnālistu portālā GBNews Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls sacīja, ka piekrīt tam, ka viņa meita melo Oprai Vinfrijai.

"Pīrss Morgans zaudēja darbu ITV, jo apsūdzēja jūsu meitu, ka šīs intervijas laikā viņa melo Oprai Vinfrijai. Vai uzskatāt, ka viņa stāsta patiesību?" Žurnālists vaicāja Tomasam.

"Nē, viņa meloja. Viņa melo jau gadu. Viņa melo par dažādām lietām. Melo arī par arhibīskapu. Kā var vispār melot par arhibīskapu?

Kā var teikt, ka mēs apprecējāmies trīs dienas pirms laulībām?" Tomass sašutis vaicāja.

Saseksas hercogs un hercogiene pastāstīja Oprai Vinfrijai, ka viņiem bija privāta "piemājas" ceremonija, kuru trīs dienas pirms kāzām, 2018. gada 19. maijā, vadīja Kenterberijas arhibīskaps.

"Meli ir tik acīmredzami, ka es nezinu, kāpēc viņa tos saka," Tomass sacīja.

Meganas tēvs sacīja, ka 4. augustā nosūtīja meitai rozes uz viņas 40. dzimšanas dienu, bet nekad nesaņēma atbildi. Viņš turpināja, ka pāris "uzbrūk karaliskajai ģimenei".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu