Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ Sarkandaugavā laupītāji uz ielas sadur un aplaupa vīrieti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas pašvaldības policija.
Rīgas pašvaldības policija. Foto: Zane Bitere/LETA

Kāds vīrs, kurš nesen Sarkandaugavas ielās kļuva par laupītāju upuri. Uzbrukumā viņam nolaupītas mantas un vīrietis arī ticis sadurts, kā rezultātā nonācis slimnīcā. Videomateriālā ir redzami arī nepatīkami skati, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uzmanot tukšās Sarkandaugavas ielas, Ziemeļu pārvaldes darbinieki Tilta ielā pamanījuši kādu vīru gados, kurš bija piesēdis uz ietves. Kārtībsargi, lai pārliecinātos, vai viss kārtībā, piegājuši klāt pie viņa un konstatējuši sistu asiņojošu brūci galvā, līdz ar ko uz notikuma vietu tika izsaukta ārā palīdzība. Apskatot vīrieti tuvāk, policisti konstatēja, ka viņam ir arī durta brūce vēderā.

Vīrietis bija apjucis un neko daudz nevarēja paskaidrot, vien to, ka viņam tobrīd līdzi esot bijusi soma, kuru policisti uz vietas nemanīja.

Cietušais stāstīja, ka bijis ciemos, izkāpis no sabiedriskā transporta, lai dotos uz savu dzīvesvietu un tajā brīdī kādas personas viņam ir uzbrukušas.

Septiņas minūtes pēc izsaukuma saņemšanas notikuma vietā ieradušies dakteri un apjukušais kungs nogādāts tuvākajā slimnīcā.

Savukārt ziņa par šo incidentu, nodota Valsts policijas Ziemeļu iecirkņa darbiniekiem. Cietušais ir dzimis 1950. gadā. Viņam sākotnēji konstatēts smadzeņu satricinājums, griezta brūce vēderā, delnā un laupīšanas rezultātā viņa ir atņemts mobilais telefons, naudas maks, soma un kredītkarte.

Šobrīd kriminālpolicisti ir ierosinājuši lietu par laupīšanu un notiek izmeklēšana – ikviens, kurš 9.augustā ap plkst. 22.00 – 22.30 ir manījis ko aizdomīgu Vecmīlgrāvī vai Tilta ielas rajonā, iespējams, var palīdzēt atšķetināt šo noziegumu.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu