Bokseris Bolotņiks cīnīsies par WBA Starptautiskā čempiona jostu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ričards Bolotņiks
Ričards Bolotņiks Foto: mtkglobal.com

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šodien Lielbritānijas pilsētā Brentvudā ar Lielbritānijas pārstāvi Džošua Buatsi cīnīsies par Pasaules Boksa asociācijas (WBA) Starptautiskā čempiona jostu pussmagajā svarā.

Pašreizējais WBA Starptautiskais čempions ir Buatsi. Viņš titulu izcīnīja 2018.gada jūlijā Londonā cīņā ar citu Latvijas bokseri Andreju Pokumeiko.

Jau ziņots, ka piektdien notika svēršanās procedūra. Latvijas bokseris svēra 174,5 mārciņas (79,15 kg), kamēr viņa oponents - 174,75 mārciņas (79,27 kg), tas ir, brits ir smagāks par nedaudz vairāk nekā simts gramiem.

Cīņas pussmagajā svarā notiek ar sportistu svaru līdz 175 mārciņām jeb 79,38 kilogramiem

Abu cīņa notiks "Fight Camp" turnīra pēdējā nedēļā, ringā kāpjot arī pussmagā svara "Golden Contract" čempionam Bolotņikam un Riodežaneiro olimpisko spēļu bronzas medaļniekam vieglajā svarā Buatsi.

Tā būs pirmā 31 gadu vecā Bolotņika cīņa kopš pagājušā gada decembra, kad "Golden Contract" turnīra finālā viņš uzvarēja vācieti Seržu Mišelu.

Bolotņiks karjeras laikā uzvarējis 18 no 24 cīņām, astoņas no tām noslēdzot ar nokautu.

Tikmēr Buatsi 2019.gadā bija Lielbritānijas labākais bokseris vieglajā svarā, bet trīs gadus iepriekš tika arī pie olimpiskās bronzas. Karjeras laikā viņš uzvarējis visas 14 cīņas, tostarp 12 ar nokautu.

Cīņa notiks Lielbritānijas pilsētā Brentvudā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu