VIDEO ⟩ Internetu sašķeļ video, kurā divu bērnu tēvs mēģina "netīrās dejas" ar 23 gadus veco auklīti (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/@raypo3

Sociālajā tīklā "TikTok" lielu popularitāti guvis kāds video no ASV, kurā divu bērnu tēvs dejo ar 23 gadus veco auklīti. Daļa no "TikTok" lietotājiem pauduši nosodošus komentārus, sakot, ka tā ir nepiedienīga rīcība un daži pat tajā video saskatījuši seksuālas vardarbības pazīmes, ziņo medijs "Insider".

Video, kurā ģimenes tēvs Endrjū dejo ar 23 gadus veco auklīti Liziju Nortoni, lietotājiem raisījis spekulācijas par viņu attiecībām. Videoklipā redzams, kā abi mēģinājuši atdarināt Holivudas filmas "Netīrās dejas" slaveno ainu, apskaujot un ceļot gaisā viens otru.

Video: Auklīte un bērnu tēvs mēģina "Netīro deju" ainu

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy ##SummerMashup ##fypシ ##thenanny

♬ original sound - Rachel

Endrjū sieva Reičela, kura filmējusi video, dzirdama aizkadrā ķiķinot. Vienā mirklī dzirdams, ka Reičela vīram saka: "Tu pieskāries viņas krūtīm!"

Videoklips sākotnēji tika publicēts Reičelas "TikTok" profilā @raypo3, kurā saturs lielākoties ir par viņas vīru, diviem bērniem un auklīti. Reičelas profilam ir aptuveni 95 000 sekotāju un "Netīrās dejas" video ir noskatījušies jau 9,4 miljoni skatītāju. 

Šis videklips tika pārpublicēts arī kontā ar nosaukumu "Vislabākā mīļotā auklīte" (angliski - "The Best Loved Nanny"), kas piedāvā padomus un diskusijas topošajām auklītēm. Arī šajā kontā videoklipam ir vairāk nekā pieci miljoni skatījumu.

"Vislabākā mīļotā auklīte" konta veidotāja Mišela Garza sacīja, ka auklītēm ir svarīgi "uzvesties veselīgi" ar saviem darba devējiem. 

"Es nedomāju, ka kaut kas patiesībā būtu nogājis greizi šajā videoklipā. Es tikai uzskatu, ka tas ir sācis "aizmiglot" robežas," saka Garza.

Videoklipu kritizēja vairāki sociālo lietotāji. Daži komentāros teica, ka Endrjū un auklīte Lizija "flirtē", bet citi saskatījuši seksuālas vadarbības pazīmes no Endrjū, to skaidrojot ar viņu vecumu starpību. Labdarības organizācija RAINN, kas palīdz seksuālās vadarbības upuriem, Endrjū izgājienu definē kā taktiku, ko "izmanto ģimenes loceklis vai kāda cita persona no upura uzticības loka, piemēram, treneris, skolotājs vai citi, kuriem pašsaprotami ir kāds kontakts ar upuri". 

Dažas dienas pēc videoklipa ievietošanas Endrjū sieva Reičela savā kontā publicēja trīs videoklipus, kurā noliedz apgalvojumus par vīra seksuālo uzmākšanos. Vēlāk arī 23 gadus vecā auklīte Lizija Nortone viņai pievienojās, kategoriski noliedzot apgalvojumus par nepiedienīgām attiecībām ar savu darba devēju. Nortones publicētais klips bija ar nosaukumu "Tā kā jūs esat visi bezkaunīgi perversi".

Citā videoklipā Reičela atklāja, ka auklīte Lizija un bērnu tēvs Endrjū pandēmijas laikā katru dienu satikās, taču vēlāk Endrjū bija jāatgriezās savā darba vietā.

"Viņi tagad viens otru reti redz. Viņi ir ļoti priecīgi redzēt viens otru, jo viņa mums ir kā mazā māsa," saka Reičela. "Mēs viņu ļoti mīlam. Viņa ir dīvaina, kurai patīk ākstīties, un tāpēc mēs varam ar viņu jokoties un pļāpāt."

@raypo3

Everyone have a great day! Do something nice for someone today 🥰

♬ original sound - Rachel
Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu