Kariņš Rīgas arhibīskapam aicina Aglonā aizlūgt par Covid-19 upuru ģimenēm (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš
Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) Rīgas arhibīskapam metropolītam Zbigņevam Stankevičam un Romas katoļu baznīcas Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskapam Jānim Bulim adresētā vēstulē par godu Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svinībām aicina kopīgā lūgšanā stiprināt Covid-19 upuru ģimenes un sniegt svētību tiem, kuri pašlaik cīnās par savu dzīvību.

Premjers vēstulē norāda, ka sirdī un dvēselē viņš atrodas kopā ar minētajiem garīdzniekiem, lai godinātu Vissvētāko Jaunavu Mariju un kopā aizlūgtu par Latviju, tās tautu, iedzīvotāju veselību un labklājību.

"Dot gudrību šajā izaicinājumiem pilnajā laikā sadzirdēt vienam otru, atšķirt patiesību no izdomājumiem un visus vienot mīlestībā pret mūsu valsti," raksta Kariņš.

Viņš novēlēja, lai katoļu baznīcas svinību dienas dod spēku un ticību kopīgam ceļam, sniedz pārliecību par to, ka, vienojoties domās un darbos, ir iespējams pārvarēt jebkuras grūtības un darīt ļaudis un valsti stipru.

LETA jau rakstīja, ka no 11.augusta līdz 15.augustam Aglonas dievmātes starptautiskajā svētvietā noritēs Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svinības, liecina publiskotā informācija Aglonas bazilikas mājaslapā.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu