Dzelzīša mīlas šovā puķu liešana beidzas ar konfliktu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA, Valdis Kauliņš / TVNET kolāža

Realitātes šova "Randiņš ar Dzelzīti" otrajā sērijā galvenais varonis sāka iepazīties ar iespējamajām līgaviņām un ar vienu no viņām - 37 gadus veco Eviju Višņevsku - pat kopīgi izpildīja kādu uzdevumu.

Kā liecina video fragments, Laurim un Evijai bija uzdots aplaistīt villas puķes. Tiesa, flirts pārauga nelielā konfliktā.

Evija, baidīdamās no kāpnēm, ka tās varētu būt nestabilas, lūdza palīdzību Laurim, lai viņš tās pietur.

Dzelzītis, satverot kāpnes ar vienu roku, potenciālajai līgaviņai sacīja: "Mans tvēriens ir nenormāli dzelžaini ciešs, tici man! Ja tu nokritīsi, es tev samaksāšu apdrošināšanu!"

"Nē, man nevajag, lai tu samaksā, es gribu, lai es nenokrītu!" nikni atbildēja Evija, uz ko Dzelzītim pēc vārda kabatā nebija jāmeklē: "Tad nekrīti!"

Dzelzītis, norādot Evijai, lai viņa "nekoķetē", bet "kāpj augšā", saņēma noraidošu attieksmi: "Es nekoķetēju, es palūdzu!"

Jau vēstījām, ka šovu līdz šim nācies pamest jau trīs dalībniecēm - 27 gadus vecajai Laurai Ivaško, 39 gadus vecajai Evitai Beikerei un 29 gadus vecajai Leldei Saleniecei.

Līdz šim šova dalībnieces un arī skatītāji pauduši izbrīnu par Dzelzīša attieksmi. Piemēram, pirmajā sērijā Dzelzītis nepalīdzēja izbalsotajai Evijai nonest lejā koferi. "Es nevaru staipīt čemodānus. Nu, nu, ko man darīt? Traki! Es izsaku līdzjūtību. Kas man jādara ir? Tas ir mans pienākums?!" aizkadrā par radušos situāciju izteicās Dzelzītis.

Savukārt pēc Leldes Salenieces izbalsošanas dāma par vecpuisi izteicās šādi: "Viņš to pieņem par pašsaprotamu, ka mēs te esam. Tāpēc es mazliet sadusmojos. Es zinu, ko es esmu vērta, tāpēc man ir svarīgi, lai pret mani izturas ar cieņu."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu