Gruzijas paralimpiskais čempions diskvalificēts no olimpiskajām spēlēm par gados vecāka apsarga savainošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tokijas paralimpiskajās spēlēs piedalīties nevarēs Gruzijas džudists Zviads Gogočuri, kurš tiek apsūdzēts par uzbrukumu gados vecākam viesnīcas apsargam, vēsta "Inside The Games".

Gogočuri, kuram šonedēļ bija jāstartē Tokijas paralimpiskajās spēlēs, četrgades lielākajā sporta notikumā, jo viņš tiek apsūdzēts par uzbrukumu viesnīcas apsargam. 

Gruzijas džudists viesnīcā atradās karantīnā pirms sava starta paralimpiskajās spēlēs. Ceturdien, 12. augustā tika saņemta sūdzība par pārlieku skaļu uzvedību no Gogočuri istabiņas. Pēc šīs sūdzības saņemšanas apsargs devies uz Gogočuri numuriņu, lai viņam un vēl dažiem citiem Gruzijas sportistiem aizrādītu. 

Tā rezultātā izcēlies incidents starp Gogočuri un viesnīcas apsargu. Paralimpiskais čempions apsargu, kurš, kā tiek ziņots, ir vecāks par 60 gadiem, pagrūdis. Tā rezultātā padzīvojušais apsargs iedzīvojies ribu lūzumā.

Ar komentāru par notikušo nākusi klajā arī Gruzijas paralimpiskā federācija: "Pēc šī incidenta izmeklēšanas mums ar nožēlu jāatzīst, ka Gogočuri kungs ir uzvedies necienīgi, atrodoties karantīnā. Mēs sadarbojamies ar Tokijas paralimpisko spēļu organizatoru komiteju, un diemžēl šī sportista akreditācijas tiks likvidēta."

Gogočuri svara kategorijā līdz 90 kilogramiem paralimpisko zeltu izcīnīja Riodežaneiro 2016. gada olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu