"Manā jubilejā telefons burtiski uzsprāga!" Mirdza Martinsone ģimenes lokā atzīmē 70. dzimšanas dienu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mirdza Martinsone
Mirdza Martinsone Foto: Paula Čurkste/LETA

Tautā mīlētā teātra un kino aktrise Mirdza Martinsone 16. augustā pieņēma apsveikumus savā 70. dzimšanas dienā. Tiesa gan, aktrise nerīkoja greznas un iespaidīgas svinības par godu apaļajai jubilejai, bet pavadīja dienu kopā ar saviem bērniem - Mārtiņu Matīsu Vērdiņu un Madaru Martinsoni.

"Apollo.lv" vēlot daudz laimes skaistajā jubilejā Mirdzai Martinsonei, viņa ir priecīga un pateicīga par apsveikumu, bet uzreiz nosaka, ka nekādu svinību nebūs. Aktrise ir gandarīta arī par Dailes teātra apsveikumu, kas ievietots sociālajos tīklos.

Lai gan pati viņa nav sociālo tīklu lietotāja, dēls Mārtiņš Matīss Vērdiņš mammai izrādīja apsveikumus, kā arī aktrises talanta cienītāju sirsnīgos komentārus.

Vaicājot, kā aktrise jūtas savā jubilejā, viņa teic, ka nemaz nespēj tam skaitlim noticēt. "Es nedomāju par to. Nē, nē, nē es negribu nekādas svinības. Labāk kopā ar saviem bērniem šo dienu pavadīju.

Visu dzimšanas dienu jau no rīta pavadu pie telefona un pieņemu apsveikumus. Telefons zvanīja nepārtraukti visu dienu. Viena saruna beidzās un sākās nākamā. Tas ir tik jauki!

Mani apsveica gan kursa biedri, gan skolas biedri, gan draugi un paziņas. Pēkšņi visi uzrodas pēc šī ilgā klusuma brīža. Lai arī bija ierobežojumu laiks, tāpat telefoniski taču varējām sazināties. Taču bija klusums. Un manā jubilejā burtiski uzsprāga telefons," pastāsta Mirdza Martinsone.

Runājot par to, kāda aktrisei būs jaunā darba sezona, viņa ir māņticīga un nosaka, ka veiksme mīl klusumu. "Es vēlos, lai man arī veicas ar darbiem, tādēļ ticu, ka skaļi par tiem nedrīkst runāt," nosaka aktrise.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu