"Velna ducis!" Intars Rešetins kāzu 13. jubilejā publisko sirsnīgu fotogrāfiju no svinīgās dienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kāzu gadadienā aktieris un režisors Intars Rešetins vietnē "Instagram" ievietoja fotogrāfiju no pirms 13 gadiem svinētās laulību ceremonijas. 

Fotogrāfijā, kas tapusi pirms 13 gadiem, redzams aktieris un viņa sieva Zanda Zariņa Rešetina savā laimīgajā dienā, kuru abi svinējuši pie jūras. Pie fotogrāfijas aktieris pievienoja sirsnīgu tekstu un sveicienu mīļotajai sievietei.

"Velna ducis. Vai zināji, ka velna duci jeb 13 angļu valodā apzīmēja kā "baker's dozen" (maiznieka ducis)? Daudzās valstīs attiecībā uz maizi bija pieņemti stingri likumi - krāpšanās ar maizes izstrādājuma svaru vai skaitu tika stingri sodīta. Tāpēc angļu maiznieki tirgotājiem 12 maizīšu vietā deva 13 - lai būtu droši, ka bulciņu svars atbilst stingrajiem nosacījumiem un viņus neapvainotu centienos "iesmērēt" vieglāka svara maizi vai bulciņas.

Turklāt 13. maizīte bija uz cepēja rēķina. Pēc šī nesen man atklātā skaidrojuma sanāk, ka Velna ducis ir sava veida dalīšanās! Tad nu dalos arī es ar šo foto, kas tapināts pirms 13 gadiem Rojā. Protams, bija arī viesi, kuri pat nenojauta, ka atbraukuši uz kāzām! Tādēļ sirsnīgs paldies visiem, kas palīdzēja padarīt skaistu šo man un Zandas tik nozīmīgo dienu! Bija skaisti, ir skaisti un būs skaisti!" rakstīja aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu