Īlona Maska mīļotā dalās ar video, kurā redzams viņu 15 mēnešus vecais dēls X Æ A-XII (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Charles Sykes/AP

33 gadus vecā dziedātāja Klēra Bušē jeb Graimsa publicēja "TikTok" video, lai sniegtu sava talanta cienītājiem ieskatu viņas jaunajā dziesmā "Shinigami Eyes". Video tika parādīta montāža no nesenā Itālijas ceļojuma, kurā redzams arī viņas un Īlona Maska 15 mēnešus vecais dēls.

Video redzams kā Graimsa apmeklē mākslas muzejus un vienā brīdī viņa nofilmē savu 15 mēnešus veco dēlēnu X Æ A-XII, kurš ir ģērbts zilā un sarkanā apģērbā, turot rokās glāzi.

Graimsa video aprakstā min: "Dziesma "Shinigami Eyes" beidzot ir pabeigta un tu vari to noklausīties 1. reizi!"

Graimsa (dzimusi ar vārdu Klēra Bušē) laida pasaulē dēlu ar vārdu X pagājušā gada 4. maijā. No sākuma pāris nosauca savu bērnu vārdā X Æ A-12 Masks, taču to vēlāk dzimšanas apliecībā nomainīja uz X AE A-XII.

Pagājušā gada jūlijā Masks intervijā medijam "The New York Times" pastāstīja par savām un dēla attiecībām, atklājot, ka Graimsa dēla audzināšanā ieņem lielāku lomu.

"Nu, mazuļi tikai ēd un kakā, ziniet? Pagaidām nav nekas daudz, ko es varētu ar viņu darīt. Šobrīd Graimsai ir lielāka loma dēla audzināšanā," atzīst uzņēmuma "Tesla" radītājs. Vēl viņš savu sievu raksturoja, kā "vienu no neparastākajiem cilvēkiem, ko viņš pazīst".

"Kad dēls paaugsies, mana loma viņa audzināšanā būs lielāka," viņš piebilda.

Oktobrī Graimsa medijam "The Times" teica, ka viņu bērnu interesē "radikāla māksla."

"Viņu interesē radikāla māksla. Manam dēlam tas vienkārši interesē, un es neuzskatu, ka šādā veidā ar viņu pavadīt laiku būtu nepareizi," sacīja Graimsa.

@grimes

SHINIGAMI eyes is finally done and you all get the first listen !!!! Show me your content (might still b sum changes but video is almost done) #italy

♬ Shinigami Eyes - Grimes
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu