Sandis Prūsis nav pārliecināts, ka Melbārdis varēs turpināt karjeru (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oskars Melbārdis
Oskars Melbārdis Foto: Viesturs Lācis / bobslejs.lv

Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis sarunā ar TVNET tiešsaistes žurnālu Klik pauda bažas par pieredzējušā pilota Oskara Melbārža spēju turpināt sportista gaitas.

Olimpiskais čempions Melbārdis pēdējos gados cīnījies ar savainojumiem un arī šobrīd ārstē traumu.

"Šobrīd izskatās, ka trauma ir nopietna. Varbūt ne tikai sezona jāizlaiž, bet vispār jābeidz [karjera]," portāls citē Prūša teikto, trenerim gan norādot, ka galavārds šajā jautājumā pieder ārstiem.

Tāpat kā pieredzējušais Melbārdis, treniņos nepiedalās arī jaunais pilots Bērziņš, kurš vēl vasaras sākumā bijis kopā ar izlasi. Jau maijā Prūsis sarunā TVNET tiešsaistes žurnālu Klik norādīja, ka abiem pilotiem būtu jāapdomā bobslejistu karjeras turpināšana.

"Mums bija pārrunas. Tāda tā situācija tagad ir - viņš šobrīd nav kopā ar mums," saka Prūsis, plašāk nekomentējot situāciju.

Latvijas pirmais numurs pēdējos gados ir Oskars Ķibermanis, bet aiz Bērziņa un Melbārža sevi bobslejā cenšas pierādīt Emīls Cipulis un Dāvis Kaufmanis.

Sezona sāksies jau oktobrī, kad no 6. līdz 27.datumam ieplānoti bobslejistu un skeletonistu treniņi 2022.gada Pekinas olimpisko spēļu trasē Jaņcinā. Pekinas olimpiskās spēles norisināsies februārī, bet Pasaules kausā sportisti krās punktus kvalifikācijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu