"Uzstādīja ultimātu." Medmāsai nākas pamest darbu pēc tam, kad kolēģi uzzina par viņas "OnlyFans" profilu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijusī intensīvās terapijas nodaļas medmāsa stāsta, ka pametusi darbu pēc tam, kad saņēmusi nosodījumu no kolēģiem par viņas "OnlyFans" profilu.

Sievietes pseidonīms platformā "OnlyFans" ir Allija Reja. Viņa bija medmāsa vienā no labākajām ASV pilsētas Masačūsetsas slimnīcām. Paralēli darbam slimnīcā viņa darbojās platformā "OnlyFans", kur mēnesī nopelnīja 75 000 dolārus (63 966 eiro). Tomēr pagājušā gada decembrī kolēģi atrada sievietes "Instagram" profilu un pastāstīja priekšniekam par tajā atrodamajām fotogrāfijām. 

Sākotnēji darba devējs viņai izteica brīdinājumu, jo medmāsa "OnlyFans" profilā nebija atklājusi savu īsto vārdu vai darbavietu. Taču Allijas kolēģi uzskatīja, ka brīdinājums ir pārāk mazs sods. Reja stāstīja, ka kolēģi atrada arī viņas "OnlyFans" profilu un kļuva par abonentiem. Viņu nodoms bija uzņemt Allijas kailfoto ekrānuzņēmumus un aizsūtīt tos priekšniekam.

"Es jutos tā it kā būtu filmā "Mean Girls" tikai pieaugušo versijā," sacīja Allija. 

Tiklīdz priekšnieks ieraudzīja fotogrāfijas, viņš medmāsu nostādīja izvēles priekšā - vai nu izdzēst "OnlyFans" profilu, kas mēnesī sniedz 75 000 dolāru lielu peļņu vai iesniegt atlūgumu. Izteiktais ultimāts viņai lika atteikties no darba slimnīcā.

Reja sacīja: "Man pat nevajadzēja naudu - es pelnīju vairāk strādājot "OnlyFans", nevis slimnīcā. Medmāsas darbu darīju tikai tāpēc, ka man tas patika." Šobrīd viņa kopā ar vīru ir pārcēlusies dzīvot uz Floridu, lai kļūtu atpazīstamāka ar savu "OnlyFans" saturu.

Jauns pētījums liecina, ka vispelnošākais satura veidotājs platformā "OnlyFans" algā saņem gandrīz 270 reizes vairāk nekā ārsts. Satura abonēšanas pakalpojums ir izrādījies ārkārtīgi ienesīgs dažiem, kuri, pateicoties fanu abonēšanas maksām, ir spējuši pamest pilnas slodzes darbu.

Pētījumā lēsts, ka pelnošākais profils gadā nopelna 21,3 miljonus sterliņu mārciņu (29,43 miljonus ASV dolāru). Tas ir gandrīz 270 reizes vairāk, nekā ārsts parasti varētu nopelnīt visas savas karjeras laikā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu