Krištianu Ronaldu asi vērsies pret pasaules medijiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: SIPA/Scanpix

Leģendārais Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu savos sociālo mediju kontos vērsās pret ārzemju medijiem, kuri izplata baumas par viņa potenciālu pāriešanu uz citu klubu.

Kā jau gandrīz katru vasaru, kad futbolā ir atvērts spēlētāju pāreju logs, ārzemju mediji baumo par to, kurai komandai varētu pievienoties Ronaldu.

36 gadus vecais Portugāles futbolists patlaban pārstāv Itālijas klubu Turīnas "Juventus", ar kuru viņam ir spēkā līgums līdz 2022. gada 30. jūnijam.

Ārzemju mediji baumo, ka Ronaldu varētu pārcelties uz Anglijas klubu Mančestras "City", atgriezties Spānijas komandā Madrides "Real" vai pievienoties kādai citai vienībai.

Ronaldu izskanējušās baumas daļēji noliedz un publiski aicina medijus nespekulēt ar futbolista karjeras turpinājuma scenārijiem.

"Visi, kuri mani pazīst, zina, cik ļoti esmu koncentrējies darbam - mazāk runu, vairāk darbību. Tāds ir mans moto jau kopš karjeras sākuma. Tomēr, ņemot vērā to, kas nesen ir pateikts un uzrakstīts, man ir jāpauž sava nostāja," vēsta Ronaldu.

"Pret mani kā vīrieti un spēlētāju tiek pausta necieņa. Mana nākotne medijos tiek atspoguļota vieglprātīgi. Tā ir necieņa arī pret visiem baumās iesaistītajiem klubiem, to spēlētājiem un pārējiem darbiniekiem," uzsver futbolists.

"Mans stāsts Madrides "Real" komandā ir uzrakstīts. Tas ir iegrāmatots vārdos un skaitļos, trofejās un titulos, ierakstos un virsrakstos. Tas ir "Bernabeu" stadiona muzejā, kā arī kluba fanu prātos," atzīmē portugālis.

"Publicētas ziņas, kurās tieku saistīts ar vairākiem klubiem dažādās līgās, taču neviens nemēģina noskaidrot patiesību. Es pārtraucu klusēšanu, jo nevaru atļaut cilvēkiem turpināt spēlēties ar manu vārdu," norāda Ronaldu.

"Es turpinu fokusēties savai karjerai un darbam, esmu apņēmības pilns un gatavs stāties pretī izaicinājumiem, kas mani sagaida. Viss pārējais? Viss pārējais ir tikai runāšana."

Ronaldu ir populārākais cilvēks sociālajā tīklā "Instagram", kur viņam ir vairāk nekā 328 miljoni sekotāju. Viņš piecas reizes nosaukts par gada labāko pasaules futbolistu, rekordists ar sešiem tituliem ir argentīnietis Lionels Mesi.

Futbolista karjerā Ronaldu kļuvis par Anglijas, Spānijas un Itālijas čempionu, kā arī triumfējis UEFA Čempionu līgā. Viņš pārstāvējis Lisabonas "Sporting", Mančestras "United", Madrides "Real" un Turīnas "Juventus".

2016. gadā Ronaldu ar Portugāles izlasi tika kronēts par Eiropas čempionu. 2019 gadā viņam ar valstsvienību izdevās triumfēt arī UEFA Nāciju līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu