VIDEO ⟩ "Viņi jau te ceturto dienu dzēra!" Salaspilī dienas laikā sadur vīrieti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Salaspilī otrdien, 17. augustā, gaišā dienas laikā nodurts kāds vīrietis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdien dažas minūtes pēc plkst. 16, Salaspils policisti un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) saņēma vairākus zvanus no Celtnieku ielas 18. nama iedzīvotājiem. Nama pagalmā, iespējams, esot sadurts kāds vīrietis.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi ieraudzīja vīrieti, kurš gulēja asiņu peļķē. Uzreiz ieradās NMPD darbinieki, kuri sāka reanimēšanas pasākumus un medicīniskās palīdzības sniegšanu vīrietim. Tika organizēta liecību savākšana, lai saprastu, kas bijis cēlonis notikušajam un kādi bijuši notikuma apstākļi.

Iedzīvotāji redzējuši neliela auguma vīrieti melnā tērpā, melnā kreklā, kurš iznācis drīz vien aiz cietušā.

Drīz vien kārtības sargiem izdevies sastapties arī ar daļu no kompānijas, kas, kā izrādās, iepriekš lietojusi alkoholu kopā ar sadurto. Viņi apstiprinājuši, ka iepriekš starp vairākiem ballētājiem izcēlies konflikts, kas, iespējams, ir kā saistīts ar vēlāk notikušo asiņaino uzbrukumu.

Viena persona devās prom un pēc kāda laika, kad alkohola lietošana tika pārtraukta un visas personas izklīda, cietusī persona devās ārā un, izrādās, ka viņu tur sagaidīja iepriekš aizgājušais kungs, kurš bija dusmīgs uz viņu un ar vairākiem dūrieniem ķermenī nodarīja vīrietim miesas bojājumus.

Valsts policijā stāsta, ka, ņemot vērā noskaidroto informāciju, policija reaģēja operatīvi – stundas laikā aizturēja vainīgo, aizdomās turēto 1986. gadā dzimušo personu. Aizturētais pagaidām aizturēts uz 48 stundām.

Celtnieku ielas 18. nama iedzīvotāji zina par notikušo, taču runā nelabprāt. Daļa no kompānijas šeit redzēta visai regulāri.

"Viņi dzēra te blakus, vienistabas dzīvoklī. Tur jau dzer trīs, četras dienas. Viņš it kā arī bijis. Viņš it kā aizgājis un tad kāds viņu nodūris. Jau pirms gada bija viens aizvests uz slimnīcu. Iznesa ar nestuvēm. Arī bija sagriezts ar nazi. Policija to visu zina," pastāstīja vietējā iedzīvotāja.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu