Veiksmes stāsts: Gangsteris, kurš pameta bandu, lai kļūtu par medmāsu - dziedātāju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV kāds gangsteris pameta bandu, lai sāktu strādāt par medicinās māsu slimnīcā un neilgi pēc tam kļuva slavens vietnē "TikTok".

28 gadus vecais Enrike Rodrigess no Ņūdžersijas 2009. gadā pēc vecākā brāļa ieslodzījuma nonāca bandā.

"Gangsteru dzīve ir tīra manipulācija. Viņi izliekas, ka rūpējas par tevi, piesedz tevi, bet patiesībā viņi to dara, lai paši neiekļūtu nepatīkamās situācijās," sacīja Rodrigess.

Viņš bija bandā trīs gadus, bet 2012. gadā viņš apvainoja nepareizo cilvēku un sāncenši no konkurējošas bandas mēģināja divreiz nogalināt viņa māti, tomēr viņus paspēja aizturēt policija.

Rodrigess konkurentu neveiksmi uzskatīja par zīmi no augšas. "Esmu darījis daudz sliktu lietu, iepazinis daudz sliktu cilvēku, un esmu tikai pateicīgs Dievam, ka viņš rūpējas par mani un manu ģimeni," sacīja Rodrigess.

Rodrigess pameta bandu un sāka strādāt par sētnieku slimnīcā, un gadu vēlāk viņš pabeidza mācības un sāka strādāt par medmāsu. 

Turklāt bijušais gangsteris atklāja sevī mūziķa talantu. Viņš iemācījās spēlēt ģitāru un klavieres un sāka uzstāties pacientu priekšā. Rodrigess tagad regulāri koncertē slimnīcās un rīko tiešsaistes koncertus savā "TikTok" kontā, kur viņam jau ir vairāk nekā 80 tūkstoši sekotāju.

"Es zinu - Dievs vēlas, lai es rūpētos par cilvēkiem, kā viņš par mani. Un nav labākas vietas, kur palīdzēt citiem, kā slimnīca," sacīja Rodrigess.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu