VIDEO ⟩ Pārdaugavā policistu acu priekšā autovadītāja uz gājēju pārejas notriec sievieti (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Rīgā pašvaldības policisti fiksējuši gadījumu, kad kāda "Mercedes" šofere uz gājēju pārejas notriekusi velosipēdisti, ziņo raidījums "Degpunktā".

Pie Kalnciema ielas krustojuma "Mercedes-Benz" auto veica kreiso pagriezienu un uzbrauca virsū velosipēdistei, kas tajā brīdī pāri gājēju pārejai stūma savu velosipēdu.

Mediķi tika izsaukti uz Kalnciema ielu 146, kur attiecīgā automašīna bija notriekusi gājēju.

Policija mēģināja nomierināt sievieti, stāstot, ka nekas briesmīgs nav noticis – nedaudz tek asinis, bet atbrauks "ātrie" un viņu apskatīs. Esot neliela griezta brūce galvā.

Uz jautājumu, kā cietusī jūtas, viņa atbildēja, ka griežas galva. Uz to saņēma aicinājumu necelieties.

Viņa arī skaidroja, ka pati braukusi pie zaļās gaismas, uz ko likumsargs apliecināja, ka visu redzēja, arī automašīna, kas sievieti notrieca, esot šeit pat, viss esot piefiksēts. Policija autovadītājai skaidroja, ka notriektā kundze ir pie samaņas, atbrauks ātrā palīdzība un ka viņai ir galvas trauma.

Jau pēc dažām minūtēm notikuma vietā ieradušies dakteri, cietusī nonākusi viņu rokās un drīz vien hospitalizēta, savukārt kārtības sargi, uzkavējušies notikuma vietā, līdz šeit ieradušies ceļu policisti, kas uzņēmušies tālāko šīs lietas izmeklēšanu.

Ņemot vērā to, ka avārija notikusi policistu un auto kameras priekšā, lielu šaubu par to, kurš vainojams, šajā situācijā nav, min raidījums.

Plašāk par notikušo skaties "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu