Pārdaugavā auto notriecis 12 gadus vecu meiteni (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evannovostro/shutterstock.com

Aizvadītajā sestdienā Iļģuciemā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā autovadītājs uz gājēju pārejas notriecis 12 gadus vecu meiteni, ziņo raidījums "Degpunktā".

To, ka Dzirciema un Vaideloties ielu krustojumā noticis kas nelāgs, varēja pamanīt jau iztālēm. Netālu no gājēju pārejas pulcējies prāvs ļaužu pulks, un krustojuma vidū bija apturēts kāds vieglais auto.

Piebraucot pie cilvēku bariņa, tika konstatēts, ka ir noticis ceļu satiksmes negadījums, kur vieglā automašīna uz gājēju pārējas ir uzbraukusi nepilngadīgai meitenei, kura brauca ar velosipēdu. Versijas bija dažādas, viena no tām, ka šis bērns ir braucis jau pie sarkanās gaismas, bet citi apgalvo, ka mirgojusi zaļā gaisma,” stāsta policijā.

"Es par viņas muguru baidos, tāpēc, ka viņa diezgan iespaidīgi pārlidoja pāri motora pārsegam. Viņa saka, ka sāp kāja un labā roka. Viņa vēl ir šokā," stāsta aculieciniece.

Tikai pēc trīs minūtēm krustojumā piestājuši arī mediķi, un skolniece nonākusi mediķu automašīnā, savukārt, kārtības sargi kopā ar vieglā auto vadītāju uzkavējušies notikuma vietā līdz ceļu policijas ierašanās brīdim. Visticamāk, par šo lietu tiks ierosināta krimināllieta, ziņo raidījums.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu