Joprojām nav zināms, kad Latvijā tiks atvērti "Lidl" veikali

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidl. Ilustratīvs attēls.
Lidl. Ilustratīvs attēls. Foto: Karolis Kavolelis/Shutterstock

Pagaidām joprojām nav zināms, kad tiks atvērti "Lidl" veikali Latvijā.

Mazumtirdzniecības uzņēmuma SIA "Lidl Latvija" jūnijā sākta darbinieku piesaistes kampaņa pamazām tuvojas noslēgumam, sacīja "Lidl Latvija" pārstāvis Ingars Rudzītis.

Pagaidām gan joprojām uzņēmuma pārstāvis nekomentē, kad tiek plānota "Lidl" veikalu atvēršana pircējiem.

Viņš atgādināja, ka "Lidl Latvija" jūnijā sāka meklēt papildspēkus jauno veikalu darbinieku komandām Rīgā un citās Latvijas pilsētās. "Darbinieku piesaistes kampaņa palēnām tuvojās savam veiksmīgajam noslēgumam, un mēs esam apmierināti ar tās rezultātiem. Mums ir izdevies noslēgt vairākus simtus darba līgumu ar jaunajiem "Lidl" veikalu darbiniekiem, kuriem tagad sāksies pilnībā apmaksāts darba apmācību kurss," sacīja Rudzītis.

Pēc viņa teiktā, pašlaik "Lidl" loģistikas centrā strādā vairāk nekā 200 cilvēki un arī birojā strādājošo skaits pārsniedz 200. Savukārt veikalu darbinieku komandas vēl tiek komplektētas.

"Protams, mēs joprojām piedāvājam un arī nākotnē turpināsim piedāvāt jaunas vakances dažādiem amatiem veikalos, loģistikas centrā un birojā," teica Rudzītis.

Uz jautājumu, vai pašreiz ir kas vairāk zināms par "Lidl" veikalu atklāšanu Latvijā, Rudzītis atbildi nesniedza.

"Lidl" ir pārstāvēts 30 pasaules valstīs ar vairāk nekā 10 500 veikaliem. Baltijas valstīs pašlaik "Lidl" veikali strādā tikai Lietuvā.

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

"Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.marta līdz šā gada 28.februārim, strādāja ar 722 955 eiro apgrozījumu, kas ir 16,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi pieauga 2,1 reizi, sasniedzot 51,59 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu