Jauns rekords: Igaunijā iedzīvotājs azartspēļu portālā laimējis 7,2 miljonus eiro (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
nauda
nauda Foto: Edijs Pālens/LETA

Kāds celtnieks Igaunijā azartspēļu portālā laimējis rekordlielu džekpotu - 7,2 miljonus eiro, vēsta laikraksts "Postimees".

Šī gada jūnijā tika laimēts džekpots, Somijā dzīvojošais 30 gadus vecais vīrietis uzstādīja laimesta rekordu 6,5 miljonu eiro apmērā. Vēl lielāka veiksme uzsmaidīja 30 gadus vecajam portāla "Optibet" spēlētājam no Igaunijas, kurš tajā pašā spēlē "Mega Moolah" izmēģināja veiksmi ar likmi 3,75 eiro.

Laimīgais, kas strādāja par celtnieku, bija, maigi sakot, pārsteigts par uzvaru. "Man vajadzēja vairākas reizes izlasīt uzvarētāju, lai saprastu, ka tas notiek ar mani! Reiz no ziņām uzzināju, ka spēlētājs no Igaunijas ir laimējis rekordlielu summu - 6,5 miljonus eiro, un man likās, ka būtu interesanti izmēģināt to pašu spēli. Protams, es nevarēju iedomāties šādu laimi!"

Par uzvarēto naudu viņš plāno iegādāties māju, automašīnu, kā arī daļu summas ieguldīt. Iepriekšējais uzvarētājs arī plānoja iegādāties māju par uzvarētajiem līdzekļiem.

Jaunais laimests ir otrā lielākā azartspēlēs laimētā summa. 2010. gadā "Viking Loto" tika laimēti 10,8 miljoni eiro, bet spēļu portālā "Optibet" 2021. gada jūnijā tika laimēti 6,5 miljoni eiro.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu