Influencere tikusi izraidīta no Dubaijas lielveikala, jo tērpusies "pārāk seksīgi" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere no Vācijas Emija Russa apgalvo, ka tikusi izraidīta no Dubaijas tirdzniecības centra, jo bijusi pārāk provokatīvi apģērbusies.

Jaunā sieviete, kura ieguvusi slavu piedaloties dažādos realitātes šovos, ziņoja, ka ir šokā par nepatīkamo pieredzi, ko guvusi atvaļinājuma laikā Dubaijā.

22 gadus vecajai sievietei lielveikala apsardze sacīja, ka viņai jādodas prom no iepirkumu centra, jo viņa ir tērpusies pārāk provokatīvi. 

Pirms došanās uz tirdzniecības centru Russa bija ģērbusies īsā mirdzošā topiņā un mini svārkos. Sieviete sacīja, ka bija tā tērpusies, jo ārā bijis ļoti karsts. 

Tomēr, ienākot tirdzniecības centrā, pie viņas vērsās apsardzes darbinieki, kuri atteicās ļaut viņai turpināt iepirkties.

"Pēkšņi apsardzes darbinieks man sacīja, ka esmu pārāk seksīga, un es nevaru vairs atrasties veikalā. Viņi man draudēja ar policiju. Mani izmeta ārā un es saņēmu rakstisku brīdinājumu," sacīja Russa.

Russa piebilda: "Tad es ātri nopirku garu T-kreklu un uzvilku to. Man nešķita, ka mans apģērbs ir pārāk seksīgs vai provokatīvs. Lidostā policists pat flirtēja ar mani."

Vācijas mediji ziņoja, ka šī nav pirmā reize, kad Russa tiek publiski kritizēta par viņas apģērba izvēli.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu