VIDEO ⟩ Autovadītāja ietriecas stabā un izraisa pamatīgu sastrēgumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdien, 24. augustā, kāda autovadītāja ar savu mašīnu bija veikusi vairākus nesaprotamus manevrus un ietriekusies ceļmalas nožogojumā, vēstī raidījums "Degpunktā".

Ja kāds otrdien ap plkst. 16 vēlējās pamest galvaspilsētas centru pirms lielās drūzmēšanās, tad viņa plānus izjauca pelēks "BMW X3", kurš Brīvības ielas un Dzērbenes ielas krustojumā bija ietriecies ielu un trotuāru norobežojošajā barjerā un pilnībā bloķēja vienu joslu.

Dīvainu šo negadījumu padarīja fakts, ka incidentā bija iesaistīts viens spēkrats, turklāt tas bija avarējis perpendikulāri Brīvības ielas satiksmes plūsmas virzienam. Drīz vien sociālajos tīklos parādījās video ar negadījuma brīdi un sekoja dažādas versijas par to, kādi varētu būt tik sliktas braukšanas cēloņi. Vieni sprieda, ka vadītājs noteikti ir pamatīgā reibumā, bet citi - ka varbūt iesaistītas veselības problēmas.

Pareizā izrādījās pirmā versija, jo, kā TV3 raidījumam "Degpunktā" notikuma vietā pastāstīja autobraucējs Rūdolfs, sieviete, kas vadīja pelēko BMW, nespēja iegriezties Dzērbenes ielā un ietriecās barjerās. Pēc tam viņa pabrauca atpakaļ un ietriecās vēlreiz. 

Notikušā liecinieks Andris tikmēr stāsta, ka iesaistījies vēl nopietnāku seku novēršanā, atvēris durvis un izrāvis aizdedzes atslēgu, lai sieviete pat nemēģinātu braukt tālāk. Pēc Andra teiktā, viņa uz to patiesībā diez vai būtu bijusi spējīga, jo pat izkāpšana no mašīnas viņai sagādāja grūtības.

Vai neadekvātās uzvedības iemesls varētu būt alkohols, Andris atturējās minēt, vien piebilda, ka alkohola smaku nav jutis. Avārijas vietā strādājošais policists gan raidījumam norādīja, ka sieviete ir atteikusies no alkometra testa, tādēļ tiks nogādāta ekspertīžu testā reibuma noskaidrošanai, turklāt likuma sargiem bija pamatotas aizdomas, ka dāma bija lietojusi arī cita veida apreibinošās vielas.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu