"Meitenes, esiet gudrākas, nekā biju es!" Liene Ušakova brīdina par sieviešu krāpnieka uzdarbošanos (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Liene Ušakova
Liene Ušakova Foto: instagram/ushakovaonair

Par vienu no 2018. gada skaļākajiem skandāliem kļuva dziedātājas Lienes Ušakovas stāsts par kādu vīrieti, kurš apkrāpj sievietes. Nu Ušakova atkal brīdinājusi dāmas par vīrieša iespējamu jaunu uzdarbošanos.

Ušakova vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījusies ar ekrānuzņēmumu no populārās iepazīšanās vietnes "Tinder", kur uzdarbojoties kāds 36 gadus vecs vīrietis ar segvārdu Kārlis, iespējams, tas pats donžuāns, par kuru viņa brīdināja jau 2018. gadā.

"Vērtība. Harismātisks vīrietis. Meklēju kādu, ko lutināt. Cilvēcisks un mīļš. Kaislīgs un enerģisks. Vēlos baudīt, izjust. Lai gan esmu brīvs, meklēju mīļāko, lai ir enerģija starp mums. Atbalstīšu un apdāvināšu. Nojauksim robežas. Patīk jahtas, sporta auto, dizains, sarunas. Luxury lifestyle piekritējs," teikts vīrieša "Tinder" aprakstā.

Vīrietis privātās sarakstēs dāmām piedāvā randiņus "Andrejostā uz jahtiņas", "kaislīgu seksu" un sola finansiāli atbalstīt.

"Atcerieties šo pamuļķi? Meitenes... Neuzraujieties uz šī purna. Esiet gudrākas nekā biju es," brīdina Ušakova. Citā īsajā stāstiņā viņa raksta: "Meitenes, ja redzat iepazīšanās portālos vīriešus ar "pro bildēm" un salkaniem tekstiem, tad zem tā visa visdrīzāk apakšā sēž Ronalds Alpe. Sveicieni!"

Vairākas dāmas atsaukušās un atklājušas savu pieredzi ar "Kārli". "Pievienojos bariņam. Uzstājīgi grib satikties un baudīt", "Šito tipu nekas neizmainīs", "Protams, ka viņa "Tinder" profils uzreiz bija aizdomīgs un skaidrs, ka fake." Vēl kāda sieviete pat dalījusies ar video, ko saņēmusi no "Kārļa", un, kā apgalvo Ušakova, tajā redzamais vīrietis ir tas pats bēdīgi slavenais sieviešu krāpējs.

Atgādinām, ka Lienei 2018. gadā izveidojās galvu reibinošs romāns, kura laikā viņa privātās sarakstēs atklāja savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtīja seksa video. Tam pāri - vīrietim bija pieejami arī Lienes pases un citi dati. Pēcāk Ušakova atklāja, ka viņai ticis "iesaldēts" (slēgts) bankas konts, un viņa palikusi bez finansiāliem līdzekļiem.

Tāpat atklājās, ka krāpnieks ir precējies trīs bērnu tēvs.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu