FOTO ⟩ Slavenais islandiešu spēkavīrs un seriāla "Troņu spēles" zvaigzne strauji zaudējis svaru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Haftors Bjornsons
Haftors Bjornsons Foto: AFP/Scanpix/thorbjornsson/Instagram.com

Islandiešu spēkavīrs un populārā seriāla "Troņu spēles" aktieris Haftors Bjornsons ievērojis diētu un pusotra gada laikā zaudējis 50 kilogramus svara.

Jaunībā aktieris spēlēja basketbolu Islandes basketbola līgā un pārstāvēja Islandes izlasi Eiropas jaunatnes basketbola čempionātā. 206 centimetru garais islandietis vēlāk pārgāja uz citu sporta veidu - pauerliftingu. Viņš piedalījies vairākos elites turnīros, kur pagājušās desmitgades beigās ieguvis vairākus titulus.

Paceļot 501 kilogramu smagu stieni vilkmē pagājušā gada pavasarī, Bjornsons neoficiāli uzstādījis jaunu pasaules rekordu. Bet pēc šī rekorda iegūšanas Bjornsons pievērsās boksam un strauji sāka zaudēt svaru. Salīdzinot ar pagājušā gada maiju, viņš atbrīvojies no 50 kilogramiem.

Spriežot pēc pēdējām "Instagram" fotogrāfijām, Bjornsons zaudējis vēl vairāk svara. Viņa vaigi un ķermenis ir mainījušies. 32 gadus vecais sportists bija gatavojies cīņai ar Ediju Holu (citu spēkavīru), taču duelis tika atlikts 33 gadus vecā Hola savainojuma dēļ. Pagaidām plānots, ka Bjornsons ringā parādīsies 18. septembrī, kad viņam Dubaijā paredzēta cīņa pret Devonu Larratu.

Šis būs trešais boksa mačs islandiešu milža karjerā. Šogad Bjornsons cīnījies jau divas reizes. Duelis ar Stīvenu Vordu un Simonu Valliliju beidzās neizšķirti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu