"Daudziem būtu jāsēž." Raimonds Pauls par "Krājbankas" īpašniekiem piespriesto sodu un zaudēto miljonu eiro (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: Zane Bitere/LETA

Pavisam nesen Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā nolasīja spriedumu "Latvijas Krājbankas" krimināllietā apsūdzētajām personām. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" savas domas par spriedumu izteica Maestro Raimonds Pauls. 

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā nolēma, ka Vladimiram Antonovam cietumā jāpavada seši gadi un tiek konfiscēti piederošie ekskluzīvie transportlīdzekļi, banku kontos esošie naudas līdzekļi un vairāku uzņēmumu kapitāldaļas, bet Ivaram Priedītim aiz restēm jāpavada pieci gadi un viņam konfiscējami nekustamie īpašumi Latvijā un Spānijā, transportlīdzeklis, banku kontos esošie naudas līdzekļi un uzņēmuma kapitāldaļas.

Maestro Raimonds Pauls bankā zaudēja teju miljonu eiro - no noguldītajiem vairāk nekā 700 000 latu viņam atdeva vien desmito daļu.

Sarunā ar PDz komponists atzīst: "Kas man no tā, ka žuļikiem piespriests sods? Vai kāds par mani domāja iepriekšējos desmit gadus? Atceros arī to ļoti netīro un blēdīgo Satversmes tiesas lēmumu, ka mums – ieguldītājiem – naudu var neatdot. Bet vai man tagad par to jāraud?

 Tas taču ir rekords! Cik gadus varēja tiesāt to "Latvijas Krājbanku"?

Daži man tagad saka: redz, beidzot mani apzadzēji saņem sodu. Bet man tā nav prieka vēsts, tikai nožēlojamības sajūta. Ja sāktu cilāt visu, kas toreiz tur bija, daudziem būtu jāsēž."

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu