VIDEO ⟩ Jaunam autovadītājam bez tiesībām brauciens pa Pārdaugavas ielām beidzies ar pamatīgām nepatikšanām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Degpunktā" ekrānšāviņš

Kādam jaunietim bez autovadītāja tiesībām brauciens pa Pārdaugavas ielām beidzies ar pamatīgām nepatikšanām no policijas, ziņo raidījums "Degpunktā".

Darba dienas naktī Pārdaugavas policistu skatus piesaistījis kāds 18 gadus vecs “Audi” vadītājs. Jauneklis nav neko rupju pārkāpis, taču viņa braukšanas maniere likusi automobili pavērot.

Vēl brīdi sekojot braucamrīkam, inspektori pieņēmuši lēmumu iepazīties tuvāk, un mirklī, kad automobilis nogriezies kādā iekšpagalmā, tā aizmugurē atskanējušas sirēnas un policista balss, kas aicinājusi apstāties. Vadītājs norādījumus ņēmis vērā un apstājies.

“Jāatzīmē, ka datu pārbaudes laikā uzreiz arī atklājās, ka vīrietim nav vadītāja apliecības, savukārt vadītājs arī lietojis alkoholu,” skaidro policijā.

Lai arī policisti šādus pārkāpējus sastop vai ik dienas un nekas cits kā pajokot neatliek, patiesībā joki mazi. Jaunā autovadītāja izelpā fiksēta gandrīz pusotra promile alkohola. Tas nozīmē, ka pret pārkāpēju tiks ierosināta krimināllieta, un šāds brauciens, iespējams, pielika punktu kam tādam nākotnē, par ko šoferis 18 gados vēl pat nenojauš.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu