VIDEO ⟩ "Viņš pēkšņi sāka skriet pāri!" Dārzciemā uz gājēju pārejas notriec vīrieti gados (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls.
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Rīgā, Dārzciemā, 24. augustā automašīnas "Audi" vadītāja notrieca kādu vīrieti gados, kurš šķērsoja brauktuvi kājām. Autovadītāja gājēju laikus nepamanīja un sekoja sadursme, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Dārzciema ielā, pie krustojuma ar Strautu ielu, pusdienlaikā ar automašīnu tika aizķerts kāds cienījama vecuma vīrietis, kas šķērsoja ceļu pa neregulējamu gājēju pāreju.

Kā stāsta automašīnas vadītāja, vīrietis gaitu uzsāka pēkšņi, brīdī, kad vieglais auto tam jau bija pavisam tuvu.

"Es braucu mierīgi ar kādiem 60 km/h. Un tad es redzu, ka viņš skrien pāri. Es strauji bremzēju, mašīna raustījās. Es tikai redzēju, ka viņš aizķērās. Pieskrēju pie viņa. Viņam sāpēja kāja un nevarēja kādu laiku piecelties. Viss bija kārtībā, bet, iespējams, ka no šoka nevarēja piecelties," stāstīja automašīnas vadītāja.

Reaģējot uz vīrieša sūdzībām par sāpēm, Dārzciema ielā tika izsaukti mediķi. Vienlaikus zvanīts arī ceļu policistiem. Ārsti adresē ieradās astoņu minūšu laikā, bet, par laimi, šoreiz gājēja sadursme ar braucošo auto būs bez būtiskām sekām.

Pēc apskates neatliekamās palīdzības automašīnā gājējam hospitalizācija nebija nepieciešama. Visticamāk, jaunkundzei, kas bija pie "Audi" automašīnas stūres, par negadījuma izraisīšanu pienāksies simbolisks naudas sods.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu